2777
2789
عنوان

با خواهر شوهرام چه کنم

1255 بازدید | 81 پست

دو تا خواهر  شوهر دارم که بزرگ تر از خودم هستن 

یکی ۶۴ یکی ۶۹ 

وسواس فکری دارن 

مثلا مادرشوهرم یه پفک میاره جلوم داد میزنه سره مامانش میگه مااااااماااان چرا پفک رو با پوستش اوردی باید میریختی تو ظرف.

به لهجه اصفهانیم میخندن

برای ماکارونی چنگال هایی هست که بادمجون زیر و رو میکنی بزرگا دو شاخ داره میارن سر سفره که با اون بکشیم تو بشقاب فقط برای اینکه بگن ما با کلاسیم 

بعد گوشتاش نمیاد یه میخره بازی که نگو

اینقد اینجوری رفتار کردن باهام که خونشون خیلی خیلی موذبم 

همش تو بشقابم نگا میکنن چیزی کم نباسه 

خوب ادم دوس داره راحت غذا بخوره نه هی با قاشق و چنگال ور بره

رو مبل میشینم باید مواظب باشم چیزی از دستم رو مبل نریزه 

حرف میزنم مواظب باشم لهجه نداشته باشم 

جوراب پوشیده بودم خونشون پارسال بم گفت چون پاهاش زشته جوراب میپوشه،اینقد روم اثر گذاشته که محلول و کرم و اینا برا پام خریدم با اینکه عادیه پاهام زشتم نیس

خیلی حواسشون به همچی هست

خسته شدم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظر من بهشون اهميت نده خودت باش بذار هر فكرى ميخوان بكنن چون هركارى كنى اونا باز شاكى هستن پس راحت باش و خودتو عذاب نده اينجورى رفتار كنى كم كم تو هم مريض ميشى 

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود 

ول کن بابا بیخیال حرفاشون باش هرکاری دوست داری بکن بزار اونا حرص بخورن چرا خودتو اذیت میکنی

یه دونه پسر دارم من قند و عسل دارم من شاخه نبات و نقل تر بغل بغل دارم من   پسر دارا خوشبخت ترین آدمای روی زمینن    عاشقتم پسر یکی یه دونه م  

کاش میشد ویروس کرونارو با موچین برداشت انداخت تو حلق بعضیا🙄🙄🙄

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊
همش عادی بود بجز این که گفته بودن پاهاش رشته جوراب میپوشه  این چه حرفیه 🤔🤔🤔

اینکه نخوان ی نفر دیگه لهجه داشته باشه عادیه؟؟؟ب نظرم ک ته بیشعوریه

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊
2790
2778
2791
2779
2792