2777
2789
دقیقا دوستانی که معرور دوست دارن، خیلی جذابه مثلا خانوادتون بیاد خونتون و شوهر مغرورتون محل نذاره و ...

دقیقا........آدم مغرور بعد از یه مدت باعث میشه دلزده و سرد بشی...

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم نظرم اینه 

میشه مثال بزنی؟ غرور دقیقا چطوری؟

اولین ویژگی ادم مغرور اینه که کسی رو در حد و اندازه خودش نمیدونه! مثلا ناراحتیتو میذاره به حساب بچگیت و محلت نمیده! خواسته هات براش مسخره س، قبلتر گفتم به خونواده ت احترام نمیذاره چون در حدش نیستین!

تو خونه هیچ کمکی نمیکنه چون براش کسر شانه!

این زندگی ایده آل شماست؟ احترام و عزت نفستون چیه؟

شایدم تحت تاثیر رمانای ایرانیه که دوتا مغرور لجباز میشن عاشق و شیفته!

اون زندگی نیست یا میدون جنگه، یا سبک ارباب رعیتی

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

میشه مثال بزنی؟ غرور دقیقا چطوری؟ اولین ویژگی ادم مغرور اینه که کسی رو در حد و اندازه خودش نمیدونه! ...

عزیزم چه حرفای منطقی زدی👌👌👌👌 

میدونی نمیدونم چرا احساس میکنم مغرور جذابه😢

عزیزم چه حرفای منطقی زدی👌👌👌👌  میدونی نمیدونم چرا احساس میکنم مغرور جذابه😢

گفتم در حد همون رمانای بی محتوای ایرانی جذابه!

مرد باید واسه اسایش زنش جونشو بده. غرور نه اب و نون میشه نه اسایش! نه محبت میاره

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

وایی گلم خیلی قشنگ توضیح دادی فدات حرفات باید با طلا نوشت😍😍

قربانت