2777
2789
عنوان

چیکارکنم چاق شم؟

164 بازدید | 29 پست

دوستان توروخدا کمکم کنید دیگه ناامید شدم از زندگی چیکار کنم چاق شم خیلی لاغرم دارویی چیزی ک خودتون نتیجه دیدید بگید بخرم استفاده کنم بخدا دیگ خجالت میکشم از خودم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قرص جنسینگ

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    
خواهشا قرص و پودر نخور منم لاغرم پودر گین اپ گرفتم خوردم نارسایی کلیه گرفتم به حرف کاربرای اینجا گوش ...

اره راس میگن 

منم پودر رویال خوردم  کم کاری تیرویید و سندرم روده تحریک پذیر گرفتم  از نی نی سایتم تعریف شنیده بودم 

بخوره تو سرسون

فقط طیعی چاق شو

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

اشتهات کمه؟

باید چیزای مقوی و پرکالری  بخوری 

مث معجون 

اجیل 

سیپروهپتادین خوردی؟من با اون ۷ ۸ کیلو وزنم بالا رفت ۶ ۷ سال پیش 

از بعد اون دیگه وزنمو ثابت نگه داشتم ینی دوروز بیخیال خورد و خوراکم شم باز لاغر میشم 

استعداد زیادی دارم تو لاغری 

هنوزم ک هنوزه اشتهای غذارو ندارم خیلی ..سعی میکنم با شیرموز و اجیل و تنقلات سالم کالری مورد نیاز بدنمو تامین کنم 

غذام مهمه تا جایی ک میتونی غذا زیاد بخور 

وااااا🙁