2777
2789
عنوان

من باردارم؟

90 بازدید | 8 پست

سلام عزیزم یه سوال داشتم  من ۳ روز عقب انداخته بودم بعد اللن یه خونریزی کمی دارم رنگش روشنه  ببخشیدا میگم رو نوار انگار اب خونه  سینم خیلی کم درد میکنه و این خون ریزی ۳ روز طول کشید و دیشب قطع شد بیبی زدم صبح منفی امکان بارداری هست

نه باردار نیستی

کاربر ۹۳ هستم به علت خرید گوشی جدید و فراموشی کلمه عبوربا کاربری جدید اومدم گفتم ی وقت زشت نباشه از قدیمی بودنم نگم😀  اگه کسی میدونه چجوری میشه کاربریمو برگردونم که خیلی دوسشم دارم راهنمایی کنه اینم بگم اون شماره ای که باهاش کاربری رو ساخته بودم رو هم یادم نیست😐😒 چون بعدش خطمو عوض کردم هرکاری میکنم شماره نصفه یادم میاد😐 دیگه همین دیگه😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله احتمال داره

بهترین زمان بیبی بین ۵ تا ۱۲ روز بعد از موعد هست

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
اخه سینم تیر میکشه سمت راستی    میگم از بادم میشه ک سینه تیر بکشه ؟

نمیدونم

اما مهمترین علامت عقب انداختن هست، بقیه علائم میتونه از چیزای دیگه باشه یا میتونه بارداری باشه.

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹