2777
2789
عنوان

طلا ندارم

1305 بازدید | 36 پست

چند سال پیشا که طلا مناسب بود خودمو شوهرم 5 ملیون داشتیم. خواهرم گفت بیا یه دونه از این تک پوشا بخر. خیلیییی بزرگ بود بنظرم گفتم زشته روم نمیشه دستم کنم الان میگن میخواد طلاشو نشون بده حتما. خلاصه نخریدم. الان میبینم بعضیا تو دورو وریام سعی میکنن طلای گنده بندازن از قصدم نشونش میدن میگم من چرا فکر میکردم زشته طلا بزرگ بندازم ولی الان که عقلم رسیده تازه می‌فهمم طلای درشت خوبه همه م دوست دارن من اشتباه کردم نخریدم هی خود خوری میکنم بقیه پز میدن. نشونه عشق همسرانشونو طلا میدونن 

الان داری غصه 5سال پیشو میخوری؟ بیخیال بابا تنت سلامت

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا اون دورو وریاتو ب راه راست هدایت کنه🤭🤭🤭

جدی هست هنوز از این مدلا؟

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷

منم نمیندازم

والا ادم ی عالمه طلا داره ولی همه ظریف و خانومانس

هربار یکیشو مینداختم قبلا

از ترس دزد همه رو گذاشتم بانک فعلا

مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژه‌ی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچه‌ی ساده‌ باشم 

شما که میدونید نشونه عشق همسر نیست پس خودخوری نکن.منم همه طلاهامو فروختم مادر شوهرم بچهی بهم میگفتی هیچی نداری همه جام می‌گفت منم یه بار گفتم اینجور چیزا اصلا برام مهم نیست و دیگه تموم شد

عزیزم دعا کن کرونا از بین بره طلا و می خری انشالله..ببعضیا هم بدل میندازن از کجا میدونی حتمن طلا بوده

روز محشر به خدا خواهــم گفت آنکـه از مـن تو گرفتــی همـه ی جانـــــم بود💔