2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم 😣😣

116 بازدید | 4 پست

همش استرس شوهرم اونجور که باید رعایت نمیکنه همش میره طبقه ی پایین خونه ی مامانش امروز عصرم من خواب بودم خواهرش ز زده دعوت کرده شام اگه خودم بیدار بودم میگفتم نمیایم آخه الان وقت مهمونی گرفتنه بت شوهرمم دعوام شد گفت باید بریم زشته نریم به خدا از لحاظ روحی داغون شدم خسته ام حالا مادر خودشون کلا سیستم ایمنی ش ضعیفه خدا نکنه چیزیش بشه ولی کیه که بفهمه از یه طرفم تقریبا یه ماهه پریودم نمیدونم از استرسه از چیه اعصابم داغونه چی کنم آخه وقتیم میگم میگن زیاد سخت نگیر😥

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما الان یک ماه تو خونه نشستیم و جایی ام نرفتیم ،بیشتر به فکر خودمون هستیم ها ،امشب هم به شوهرم گفتم با این وضعیت یکماه دیگه که میخوام زایمان کنم ،باز هم بگو کسی نیاد ،ایشون هم استقبال کرد ،آدم در درجه اول باید به فکر خودش باشه

خدایا خودت مواظب بچه هام باش ...شکرت
چقدر بی ملاحضه، هستن یکسری افراد ،الان مهمونی گرفتن و مسافرت رفتن و دید و بازدید خیلی واجبه. 

بعضی اوقات با خودم میگم اینا باید یکی شون بگیرن تا بفهمن بعد میگم خدایا غلط کردم ولی خیلی فشار رومه