2777
2789
عنوان

باردارا بیاین

104 بازدید | 21 پست

پادرد دارم و خیلی خسته میشم دلیلش چیه؟۸ هفتمه...امشب دیگه زیاد پادرد دارم

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خیلی خسته میشم همه میگن تنبل شدی سر این بچت😂

چن هفته ای

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا
استراحت کن ماساژ بده زیاد سرپایی؟

امروز رفتم خونه مادرشوهرم اینا خسته شدم

وای خدا شب از،شدت رون درد از خواب پامیشم و ب هیچ طریقی هم نمیشه تکون بخورم    

چن هفته ای

سلام من ۲۲ هفتمه ... ۳ قلو باردارم 

پادرد دارم ازمایش گرفتن متوجه شدم کمبود ویتامین d۳هست . دکتر بهتون قرص کلسیم ویتامین چی‌داده من بعد خوردن d3درد پام اروم میشه . روغن سیاه دونه ب پات بزن . البته ی عده میگفتن نه چیزیت نیست وزنت رفته بالا بخاطر همین پا‌درد گرفتی ب حرفشون گوش کردم ۱ ماه دکترم‌چیزی نگفتم تا متوجه شدم ویتامین d3نرمال رو ۲۵ باید باشه رو ۶ هست مال من .... حتما به پزشکت بگو به حرف من یا بقیه حتی مادر گوش نکن بدن هرکس متفاوت همه شبیه هم‌ نیستیم

سلام من ۲۲ هفتمه ... ۳ قلو باردارم  پادرد دارم ازمایش گرفتن متوجه شدم کمبود ویتامین d۳هست . دک ...

ویتامین د۳ بهداشت گف بخور ..روزی یکی باید بخورم؟

نمیدونم دقیقا ۹ فروردین سونوگرافی دارم ولی فک کنم دو ماهم شده

واسه تشکیل قلب؟