2777
2789
عنوان

همیجوری

| مشاهده متن کامل بحث + 1594 بازدید | 269 پست
فرانسه یادت رفت

از هر انگشتت چندتا هنر خاصی میباره ماشالله تففف تفف تففف اسپند دود کنم برات ایه الکسری بخونم فووووت کنم روت

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یادمه لامصب اسمشو هم نمیدونست🤪😑😑😃😂😂😂

من الان سرچ کردم اومد

ماشالا هیچکدومو از دست نمیدیا لامصب

اون از شاتایی که تو واتساپ میدی اینم از اطلاعات بالات در هرزمینه ای از سایت😂😂😂😂😂😂😂

دیگه هیچی برام مهم نیس اصن پامو از پتو میارم بیرون بذار جنا بخورن

از هر انگشتت چندتا هنر خاصی میباره ماشالله تففف تفف تففف اسپند دود کنم برات ایه الکسری بخونم فووووت ...

تو اسپندا تف کردی؟؟؟😶😁😶

جون عمه ی خودت که ۳۰۰ تومنتو نداد گَدایه😂😂😂😂

😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳

تو 

الان

به 

عمم

نه

وایسا

به 

عمم 

فحشش 

دادی

😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

.

گاهی اوقات چيزی به اسم استراحت نياز است، يک استراحت طولانی، يك فكر آزاد، يک زندگی بدون دغدغه! گاهی نياز است از هر چه هست دل بكنی و خودت را به دست باد بسپاری. گاهی اوقات يک نفس عميق لازم است، جايی دور، جايی كه فقط دوست داشتنی‌هايت باشند، گاهی یک خواب بدون استرس لازم است؛ گاهی زندگی لازم است

https://daigo.ir/secret/8739630985

من الان سرچ کردم اومد ماشالا هیچکدومو از دست نمیدیا لامصب اون از شاتایی که تو واتساپ میدی اینم از ...

وایی اینو دقیقا یادمه😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣😃😃😃

۷۲ گیگ سالانه تو یه ماه تموم میکنم😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐دیگه شات ندم بدت میاد😒😒😒😫

تو اسپندا تف کردی؟؟؟😶😁😶

نه رو صورتت😐😐😐

وایی اینو دقیقا یادمه😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣😃😃😃 ۷۲ گیگ سالانه تو یه ماه تموم میکنم😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 ...

ایشششششش باز لوس شد

تپش بی قراری میکنه تو‌خواب چیکار کنم 

چرا عزیزم؟؟؟

.

شب، زمان مناسبی است که بیندیشیم چه کرده‌ایم تا جهان، بهتر و شفیق‌تر و دوست‌داشتنی‌تر از پیش شود. اگر پاسخی هم نبود، باز شب وقت خوبی است که ببینیم از دستمان چه کاری برمی‌آید، لازم نیست کاری کنیم کارستان!

می‌شود به امور دست به نقد و ساده پرداخت: تلفنی که هنوز نزده‌ایم، فرستادن پیامکی که بی‌خیالش شده‌ایم، تلافی کردن لطفی که نتوانسته‌ایم پاسخ دهیم. برای بخشیدن عشق و محبت، فرصت نامحدود است و در دسترس همگان..

https://daigo.ir/secret/8739630985