🍁 🌟اگر خوشبختی یک برگ است من درختی برایتان آرزو میکنم! 🌟اگر امید یک قطره است ... من دریا برایتان آرزو میکنم ! 🌟اگر دوست برایتان سرمایه است من خدا را برایتان آرزو میکنم !
@nafasam1370 علی صدای ضبطشو تاآخر برده بالا میدونی چی گوش میده؟😂😂😂😂😂😂😂😂 سام ...
شاکیرا 😍😍
اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو جمادی الاول خاص جذاب 😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
❣ زندگی، سرشار از لذتهای کوچک است. سرشار از حس خوشبختی است. همین نفس کشیدنها، راه رفتنها، کنار هم بودنها کافیست به آنها ایمان داشته باشید و در سختترین شرایط باور داشته باشید که فردا باز هم خورشید میتابد، باد میوزد و زندگی روی خوشش را به شما نشان خواهد داد. باید ایمان داشته باشید امروز حتی اگر از آسمان سنگ هم ببارد فرداهای بهتری در راه هستند که باید به آمدنشان امید داشته باشید و برای رسیدن به آنها تلاش کنید.. .
اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو جمادی الاول خاص جذاب 😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞