2777
2789
عنوان

همیجوری

| مشاهده متن کامل بحث + 1594 بازدید | 269 پست
این وسط یحیی رو چیکارش داری بدبخت و 😂😂😂😂

حبیب خدابیامرز ی آهنگی خونده میگه 

یحیی چه بی وفایی یحیایه من کجایی؟

😑😑😑😑😑😑😑😑

دیگه هیچی برام مهم نیس اصن پامو از پتو میارم بیرون بذار جنا بخورن

درد نگیری سپید بفهمه پشت بهرام خان اینجوری میگی میکشتت میده اون هاسکی بود سگتون سپیده هم خوشش ...

هاسکی؟🙄

وایسا علی رو زنگ بزنم ببینم هاسکی خریده تازگیا

دیگه هیچی برام مهم نیس اصن پامو از پتو میارم بیرون بذار جنا بخورن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جناب خان جناب خان یا نور العین

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
تموم نمیشه که 😢😢 تبریز حالت فوق العاده اس  در صدر جدول کرونا و امار مبتلایان هستیم  ن ...

اینقد توی سالهای گذشته بلا سر مردم نازل شده  ک دیگه از هیچی نمیترسند... همه بلایی رو تجربه کردند...‌ مغزشون دیگه با کلمه مرگ واکنش نشون نمیده

https://daigo.ir/secret/8739630985

عزچ😐😅😅😅😅😅😅😅😅

😱

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

.

بیا یک دلِ سیر زندگی کنیم.

بیا سخت نگیریم به دنیا، به خودمان، به آدم‌ها...

بیا هر صبح که بیدار شدیم؛ بدون پیش‌بینیِ اتفاقات روزمره، حالمان خوب باشد و از تجربه‌های تازه نترسیم. ما آمده‌ایم بچشیم، مزه مزه کنیم و فرق میان خوب و بد را بفهمیم. چطور آسایش زیر دندان‌مان مزه کند وقتی سختی ندیده‌ایم و چطور شادمانی و فراغت به وجودمان بچسبد وقتی طعم تلخی و غصه را نچشیده‌ایم؟

همان‌قدر که در جهان لحظات خوب هست؛ لحظات بد هم وجود دارد و همان‌قدر که تفاهم هست؛ تفاوت و ناسازگاری هم هست. همان‌قدر که در جهان خرگوش هست، بیشه‌ای هست برای جست و خیز و لذت بردن و به همان نسبت هم شیری هست برای دریدن و شکار کردن.

ما آمده‌ایم که خوشی و ناخوشی را توامان تجربه کنیم و یاد بگیریم در هرحال و شرایطی، فرکانس وجودی‌مان، مثبت بماند.

در این عرصه‌ی غیرقابل پیش‌بینی، مهم‌ترین مسئله این است که یک دلِ سیر زندگی کنیم، خوشی‌ها را در آغوش بکشیم، ناخوشی‌ها را کنار بزنیم و قدردانِ چیزها و آدم‌های خوبی باشیم که داریم.

از میان تمام خرگوش‌هایی که روزی شکار می‌شوند "برنده" همانی‌ست که پیش از شکار شدنش، یک دل سیر برای اهدافش دویده و زندگی کرده باشد...

هاسکی؟🙄 وایسا علی رو زنگ بزنم ببینم هاسکی خریده تازگیا

علی گفتمش جواب تلفنای تو رو نده😂😂😂😂

الان زنگ بزنی بازم میگه لیلی کرونا گرفتی یا نه؟؟؟؟

🤣🤣🤣🤣

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

😱

شوخی بود😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😂😂😂😂😥😂😂😂😂🤭🤭🤭🤭🧐😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😐😐😐😐😐😐😐😐😐😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😂😂😂😂😥😂😂😂😂🤭🤭🤭🤭🧐😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😐😐😐😐😐😐😐😐😐😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
سلام عزیرم شما کجایی😅

اناالاهوازی

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
چیکار کنم به سپیده خانوم بگو واسه من لیست میگیره میده علی که طالقانه بهرامم که معلوم نیس پی دخترباز ...

تو میتونی مرد😅😅😅😂

رفتم میوه فروشی دعوامون شد😂😂 یارو داشت همینجوری با اسپری فرت فرت فرت الکل میپاشید یهو پاشید رو من ...

میوه رو میزدی توی سر میوه فروش😀

اینقد توی سالهای گذشته بلا سر مردم نازل شده  ک دیگه از هیچی نمیترسند... همه بلایی رو تجربه کردن ...

اونایی که خودشون و زدن به نفهمی و رعایت نمیکنن به درک میخوان بمیرن خوب برن یه گوشه بیافتن جان به جان آفرین تسلیم کنن 

دیگه باعث بدبختی بقیه نشن که 

تو ورودی تبریز مصاحبه کردن کلیپشو دیدم به یارو میگن چرا اومدی مسافرت میگه من خودخواهم دوس دارم به کسی هم ربطی نداره

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......