rooozzz مدیر عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 2829 عنوان بچه ها شوهرم چه مهربون شده😍😁 | مشاهده متن کامل بحث + 1141 بازدید | 51 پست صبح تاپیک زدم سه ماهه ازم دوره و یهویی سوپرایزم کرد اومد.من خواب بودم یهویی گفت پاشو بیا درو باز کن.الان از صبح عین پروانه شده خیلی مهربون این دوری باعث شده بیشتر قدرمو بدونه..خدا کنه همینجوری بمونه.😁❤ 1399/01/05 | 22:45 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلگلخانم عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 1551 یکم از ایده آلات بگو اینکه خوشتیپ باشه خوش صحبت و خوش برخورد باشه امروزی باشه گیرنده اینقد بخدا حتی بدش میاد با پسرعموهام سلام علیک کنمبه زمین و زمان مشکوکه شغل درست حسابی نداره بخاطر همین گنده اخلاقاش با وجود ۱۵سال سابقه کار یه درصد پیشرفت نکرده درصورتی ک اونایی ک با اون رفتن سرکار همه پستای بالاتر گرفتن
فرحنازبابا عضویت: 1398/10/26 تعداد پست: 700 من لیوانای بزرگ پلاستیکی دارم آب میخورم آخه باردارم تشنه میشم توفه پسته برشته کرده آب نمک تو لیوان من درس کرده منم بعده شام قلپ قلپ خوردم الان دلم آتیش گرفته طلب کارم هس هر کجا هستم باشم آسمان مال من است . پنجره ،فکر ،هوا ،عشق ،زمین مال من است . چه اهمیت دارد گاه اگر می رویند قارچ های غربت.
rooozzz مدیر استارتر عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 2829 اینکه خوشتیپ باشه خوش صحبت و خوش برخورد باشه امروزی باشه گیرنده اینقد بخ ... چه بددددد این مشکوکی خیلی وحشتناکه😓هوووف حیف شدی خواهر
rooozzz مدیر استارتر عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 2829 من لیوانای بزرگ پلاستیکی دارم آب میخورم آخه باردارم تشنه میشم توفه پسته برشته کرده آب نمک تو ... 😂😂😂😂عی جانعزیزم بیشتر مراقب باش
گلگلخانم عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 1551 چه بددددد این مشکوکی خیلی وحشتناکه😓هوووف حیف شدی خواهر نمیدونم چیکار کنم تورو خدا دعا کن حداقل اون ک خودشو تغییر نمیده به من صبر و تحمل بده
rooozzz مدیر استارتر عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 2829 نمیدونم چیکار کنم تورو خدا دعا کن حداقل اون ک خودشو تغییر نمیده به من صبر و تحمل بده انشالله درست میشه..رو بیرون رفتن وحجاب و اینام حساس؟
گلگلخانم عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 1551 انشالله درست میشه.. رو بیرون رفتن وحجاب و اینام حساس؟ بله کلا چادری و محجبه م