2777
2789
عنوان

سلام

59 بازدید | 11 پست

شوهرم منو از خونم بیرون کرده ده روزه خونه پدرم هستم میگه نمیخامت طلاقت میدم ی پسر ده ساله از زن سابقش داره بخاطر اون منو نمیخاد میگه برا بچش مادری نمیکنم حالا برا درخاست نفقم ایا باید مدرکی داشته باشم برم شکایت یا ن همینجوری تقاضای نفقه بکنم برام نفقه میبرن؟؟؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم مدارک شناساییتو با قباله ازدواجت لازم داری

اشغال عوضی روزی ک منو بیرون کرد ب داداشم پیام داده منو از دست خواهرت نجات بده زندگی منو خانوادمو ب گوه کشیده منو نجاتم بده حالا بیشتر حالم ازش بهم میخوره متنفرم ازش اون تا الان برا خانوادش زندگی میکرده زندگی منم با خانوادش میسنجیده

قبلا هم گفتی مشکلتو یادمه عزیزم میشه بگی چجوری ازدواج کردید؟

اشغال عوضی روزی ک منو بیرون کرد ب داداشم پیام داده منو از دست خواهرت نجات بده زندگی منو خانوادمو ب گوه کشیده منو نجاتم بده حالا بیشتر حالم ازش بهم میخوره متنفرم ازش اون تا الان برا خانوادش زندگی میکرده زندگی منم با خانوادش میسنجه

اشغال عوضی روزی ک منو بیرون کرد ب داداشم پیام داده منو از دست خواهرت نجات بده زندگی منو خانوادمو ب گ ...

تو مجرد بودی که ازدواج کردی؟

اخه یه چیزی میگه

بگو اگه تو برا بچت مادر میخواستی و انقد بچت مهم بود خو زنتو طلاق نمیدادی

من نمیتونم بچه یکی دیگه رو بچه خودم بدونم

شوهرکردم بچه که نزاییدم

دوباره میسازمت💪

داداشت چی جواب داده

هیچیی

تا این چن روزه هی میگفتم طوری نیست اگه بیاد برمیگردم حالا ک این پیامو دیدم عمراا شیطونه میگه فردا برو مهرتم بزار اجرا اون ادم بشو نیست نمیخادت وگرنه چجور بخودش اجازه میده درموردم اینجوری حرف بزنه

تو مجرد بودی که ازدواج کردی؟ اخه یه چیزی میگه بگو اگه تو برا بچت مادر میخواستی و انقد بچت مهم بود ...

منو باش هی این چن روز میگفتم ولش ه بیاد دنبالم برمیگردم حالا ک این پیامشو دیدم شیطونه میگه مهرمم بزارم اجرا حالشو بگیرم عووضی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز