2777
2789

میشه راهنمایی کنید خانما. بچه م همش گریه میکنه نمیتونه دسشویی کنه 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه نوزاد من فقط بارهنگ جواب میداد

چی؟؟

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
دمنوش برگ نسا خیلی خوبه

چجوری درست میشه ؟شما امتحان کردید؟

گوش پاکن بزن تو روغن کرچک بزن  به نافش بعدم بکش اطراف مقعد جواب میده البته با رو غن زیتون  هم میشه ولی من هر دو رو قاطی میکردن 

جان مادرت نی نی یار دیگه منو تعلیق نکن این 4 رومین شماره کاربری هستفرادی که با ما هم عقیده هستن به ما آرامش میدهند" و افرادی که مخالف با عقیده ما هستن به ما دانش... و آدمی برای لذت بردن از زندگی به آرامش نیاز دارد و برای بهتر زندگی کردن به دا
نوزادتون چند وقتشه؟من نوزاد ۱۵روزه دارم همین مشکلو داره

۴۰روزشه 

من تا دوماه مشکلم همین بوو ماه اول کشیر کدمو میخکرد ماه دوم ک شیر خشک میخورد ب بچه هاتون اب جوشیده سرد شده بدید هرروز ی زمام مشخص یا اب جوشیده نبات بندازبد نبات ن قند ن شکر چون قندو شکر  یبوست میاره اگ شبر خشگی است غلیظ‌ندید ب بچه و اگ دیدد خیلی داره ادیت میشه شیاف گلیسیرین نصف کنید بزنید یا گوشپاک کن وازلین بزن بزن مقعدش یک سانتو بپیچون 

گوش پاکن بزن تو روغن کرچک بزن  به نافش بعدم بکش اطراف مقعد جواب میده البته با رو غن زیتون   ...

با روغنزیتون زدم 

عطاری داره،بگی خودشون میدن بهت،شبیه تخم شربتی هست، باید بریزی داخل آب بذاری یکم بجوشه،بعدش از صافی ر ...

شما امتحان کردید؟ممنون عزیزم

چجوری درست میشه ؟شما امتحان کردید؟

بچه خواهرم مشکل یبوست داشت برطرف شد از عطاری ها بخرین هست برا بچه یک قاشق چایخوری بریز تو استکان بعد اب جوش بریز دم کشید بخوره

بچه خواهرم مشکل یبوست داشت برطرف شد از عطاری ها بخرین هست برا بچه یک قاشق چایخوری بریز تو استکان بعد ...

ممنون عزیزم