2821
2789
عنوان

اینم از وضع ما + عکس

977 بازدید | 35 پست

خوب هر روز باید در یک بسته خبری از میزان فهم و شعور برخی هموطنان اطلاع رسانی کنیم . اینم بسته خبری امروز

ترافیک امروز جاده لواسان , به خر گفته بودی تا الان فهمیده بود , به گاو گفته بودی تا الان فهمیده بود . تازه با خوشحالی واسه دوربین بای بای هم میکنن   

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

موندم که بعضیا شونو که رعاییت نمیکنن براچی نمیگیره

با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

عکس اول ماشینا باکلاس بودن🤣🤣🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

من با رفتن‌ بقیه به لواسون کاری ندارم ولی دلیل توهین شما رو نمیفهمم‌ زشته 

به نظر من خانم باشخصیت نباید از این کلمات استفاده کنه

هیچوقت تو زندگیتون با یه وکیل بحث نکنید
وای😭😭😭 اینا رو دیگه پلیس با کتک باید برگردونه خونه هاشون

اینا پلیسهارو کتک میزنن دیروز اخبارشهرخودمون نسون میداد پلیس راهنمایی رانندگی گف نرو باعصبانیت حرص جواب پلیس داد

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه

توی سامانه وزارت بهداشت نوشته وزیر بهداشت با جریمه ی مسافرا مخالفت کرده

من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️