خدایا شکرت🙏 ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم. 👇🏻👇🏻👇🏻 👨👩👧 بدن پس از زایمان عزیز من! اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم. تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید. تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!! تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی... تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
شيرش و قطع كن دو شب سختي بكش بهش بگو شير نداريم به جاش اب خالي بده دو شب اول سخته چون گريه ميكنه و اذيت اما بعدش راحت ميشي فقط سر شب هوب سيرش كن كته و تخم مرغ زياد دوست دارن يا سيب زميني و يا هر چيزي كه سر سفره داري و در طول شب اصلا كوتاه نيا بگو شير نداريم خودش عادت ميكنه
شيرش و قطع كن دو شب سختي بكش بهش بگو شير نداريم به جاش اب خالي بده دو شب اول سخته چون گريه ميكنه و ا ...
چرا بچه دو ساله سختی بکشه
بیدار میشه یعنی گرسنشه بچه
شما گرسنت بشه شب ، همینطوری میخوابی؟
برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. میدونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قویترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب میشه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین میشه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.
والا من نصف شب پا نميشم غذا بخورم شما ميخوري؟؟؟ شما يا مادر نيستي يا مطالعه نداري، بچه هم همينه بايد ...
وقتی گرسنشه باید بهش غذا داد
بله من گرسنم بشه غذا میخورم پس چیکار کنم؟
معدشون کوچیکه وغذا کم میخورن سریع هم هضم میشه، باید امتحان کنه ببینه کدوم غذا تا صبح سیرش نگه میداره، اما حالا به هر دلیلی گرسنش شد که نمیشه بگیم بخواب هیچی نیست
برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. میدونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قویترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب میشه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین میشه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.
وقتی گرسنشه باید بهش غذا داد بله من گرسنم بشه غذا میخورم پس چیکار کنم؟ معدشون کوچیکه وغذا کم ...
ببين اصولا چون از وقتي دنيا ميان تا بزرگ ميشن چند وعده شير ميخورن مخصوصا در طول شب عادتشون ميشه ، اما وقتي بچه دندون در مياره و به غذا خوردن ميوفته شير شب بايد قطع باشه در عوض شب بايد شكمش سير بشه قبل خواب ، اون شيري كه بچه در طول شب ميخواد اونم توو دو سالگي از روي عادته نه بيشتر كه خيلي به دندوناش ضرر ميرسونه و ياعث پوسيدگي ميشه بايد از ٦ ماه قبل شيرش رو قطع ميكردن ! من هم نگفتم همين امشب زجر كشش كن گفتم شب سيرش كن بعد نصفشب پاشد بهش شير نده ورگرنه اين قضيه همينطور ادامه داره ، و هيچ بچه اي با شير شب نخوردن اونم تو دو سالگي زجر كش نشده و در اخر والا ما نصف شب گرسنمون نميشه و اگرم شده به خاطر اين بوده كه غذاي درستي نخوردم ورگرنه ٤ صبح پا نميشم غذا بخورم !!! يك خورده مطالعه كنين علي بختكي جواب ندين 😏 گاهي دلسوزي بيجا هم باعث اذيت خودمون ميشه هم بچه