2777
2789
عنوان

👶🏻چك+عكس

232 بازدید | 16 پست

دوره هام ٣٠-٣٦ روزي امروز ٣٠ پريمه اين بي بي چك منفيه؟ ميدونم زوده

خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️

لطفا قبل موعد بی بی نزنین

صدمین باره که میگم😩

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..

اينبي بي چك خرابه اخه فقط يه نقطه افتاده

خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ميدونم زوده ولي خوب ٣٠ پريمه واي اصلا نميتونم طاقت بيارممممنن

اين منفيه؟؟؟؟؟؟

سلام خانمی ایشالله که بارداری من که الان ماه سوم اقدامم وای دیروز پری شدم 😭 ولی بازم هر چی خیره پیش میاد من که ناامید نمیشم چون کمی بخاطر این اوضاع استرس دارم زیاد ناراحت نشدم تو هم اگه پری اومد ناامید نشو ♥️

سلام خانمی ایشالله که بارداری من که الان ماه سوم اقدامم وای دیروز پری شدم 😭 ولی بازم هر چی خیره پیش ...

مرسي عزيزممم ايشالا ماه بعد مامان ميشيم منم اميدي ندارم اين ماه البته واقعا بهترم هست ماه ديگه خدا كنه استرسا كم شه اينجوري حتي نميشه رفت ازمايشگاه🌈🌈🌈ايشالا هرچي به صلاحته پيش بياد♥️♥️

من دوره هام ۳۴ روزس بیبی چکم ۲۷ سیکل مثبت شد اگر لقاحت دیر بوده باشه بعد مثبت میشه ، بیبی چک های قبل ...

مباركت باشه عزيزم من امروز بايد پري ميشدم ولي نشدم اصلا بي بي چكم نميزارم ديكه تا ببينم چي ميشه