2777
2789
عنوان

خیلی حالم گرفتس

170 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها 

ماه پیش اقدام کروم تا دم پریود همه علائم بارداریو داشتم همشووووو حتی خونریزی لانه گزینی اما یهو پریود شدم حالم خیلی خرابه انگار کپ کردم بیاید حرف برنیم دارم دق میکنم 😭😭😭😭😭

خدایا...شکرت❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

به یه ورت چندماه دیرتر چه فرقی میکنه خوش باش

فدات شم چ بامزه گفتی خندم گرفت.... نمیدونی یهو خورد تو ذوقم حرصم گرفت از این‌همه دلدرد و سینه دردی که تحمل کردم

خدایا...شکرت❤
فدات شم چ بامزه گفتی خندم گرفت.... نمیدونی یهو خورد تو ذوقم حرصم گرفت از این‌همه دلدرد و سینه دردی ک ...

درد که چیز بدی نیس مهم اینه روحیه ات خوب باشه

به این فکر کن بیشتز اقدام میکنی بیشتر کیف میکنی😂😂

همیشه نیمه پر لیوانو ببین

روحیه خوب هم برای بچه دار شدن مفیده

I am a queen because I have a cute mad king
درد که چیز بدی نیس مهم اینه روحیه ات خوب باشه به این فکر کن بیشتز اقدام میکنی بیشتر کیف میکنی😂😂 ...

واااای از دست شماها 😂😂😂خدا شادت کنه مهربونم کاش منم تا دوسه ماه دیگه مامان بشم حال هم بکنم🤣🤣🤣

خدایا...شکرت❤
واااای از دست شماها 😂😂😂خدا شادت کنه مهربونم کاش منم تا دوسه ماه دیگه مامان بشم حال هم بکنم🤣🤣🤣

والا همیشه هر اتفاقی ۵۰ درصد قضیه اس ۵۰ درصد واکنشیه که ما نشون میدیم

ایشالا ۹۹ نینی تو دلته

بهش فکر نکن

استرس تاثیر منفی میذاره

I am a queen because I have a cute mad king
والا همیشه هر اتفاقی ۵۰ درصد قضیه اس ۵۰ درصد واکنشیه که ما نشون میدیم ایشالا ۹۹ نینی تو دلته بهش ف ...

شما نینی داری؟ چقدر حالمو یهو خوب کردی پره انرژی مثبتیاااا

خدایا...شکرت❤
واااای دلت میاد دو هفنه دیگه نینیت تو بغلته خوش به حالت الهی چراغ دلت باشه عزیزم❤❤❤

یه سری وقتا مشکلات زیاد میشه به خاطر همین کوچولو

میشه برای سلامتی نینیم یه صلوات بفرستی