2777
2789

من از غیبت هایی که کردم پشیمونم میخوام ترک کنم ولی چجوری؟مثلا یکی با حرفش ناراحتم میکنه یا یه تیکه سنگین میندازه بهم یا اعصابمو با کارش خرد میکنه منم که کلا بی سرزبونم نمیتونم جوابشو بدم نگین یاد بگیر که شدنی نیست خیلی تلاش کردم نشد حالاا میام یذره دلم و خنک کنم یا یذره راحت بشم به خواهر یا مامانم میگم میشه غیبت اگه نگم هم احساس میکنم دارم خرد میشم.شما اینجور مواقع چکار میکنید؟ تو خودتون میریزید یا با یکی دردودل میکنید؟

دلم برات تنگ شده حسین

اینجوری میشه ادم جلو خودشو بگیره من با اونایی که میشینن جلوت غیبت یکی دیگرو میکنن نمیدونم چیکار کنم نمیشه بزنی تو ذوقش 

مرز در عقل و جنون باریک است کفر و ایمان چه به هم نزدیک است 

من توبه كردم براي اينكه غيبت نكنم خودمو ميزنم به اون راه با كسي هم زياد حرف نميزنم كه عيبت كنيم 

حَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تفریحم شدع غیبت کردن-_- البته فقط پیش مامانم! 

جاتون خالی میشینیم ! همه فک و فامیلارو از خودمون تا شوهر ابجیم میشوریم میزاریم‌رو بند😂😂😂 -_- از همه میگیم !! ولی کمتر شده جدیدا خداروشکر

خدایا ! اینجا و این جوری زندگی کردن ⏳تو سلیقه من نیست 😒یه فکری بکن ....!!!
من تفریحم شدع غیبت کردن-_- البته فقط پیش مامانم!  جاتون خالی میشینیم ! همه فک و فامیلارو از خو ...

اعصابت خورد نمیشه 

من خودمو میزنم اگه مامانم غیبت کنه یا موج منفی بده حالم بد میشه اصلا 

خدایا مرسی❤️💋
اعصابت خورد نمیشه  من خودمو میزنم اگه مامانم غیبت کنه یا موج منفی بده حالم بد میشه اصلا

منم واقعا حالم بد ميشه 

حَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
اعصابت خورد نمیشه  من خودمو میزنم اگه مامانم غیبت کنه یا موج منفی بده حالم بد میشه اصلا

نه ! نمیدونم چمه ! کُپ مامانمم! غیبت انچنانی نمیکنیم ! از گذشته میگیم! اینجور حرفا ! ولی پشت سر بقیه هم وسطاش حرف میزنیم! 

اتفاقا من سرحال میشم و میرم سراغ زندگیم! من فقط پیش مامانم حرف میزنم! چون اخه من خیلی درونگرام با کسی زیاد گرم نمیگیرم! با دوستام که اصلا!!

دوستان ميخوام براتون خاطره تعريف كنم از غيبت به جون خودم واقيعيته 

من تو خوابگاه مدت دانشگاه زندگي ميكردم خبلي با يكي از هم اتاقي هام غيبت ميكردم خصوصا كه هر دو تو ي كلاس بوديم همش عيبت ي شب همين دوستم خواب ديد كه نسشتيم سر ي قبري داريم با قاشق اون قبر رو ميخوريم بعد ي نفر دنبالمون ميكنه بغدش من توبه كردم كه غيبت نكنم 

تا چند روز پيش كه توبم شكسته شد خواب ديدم ي عالمه ذغال زير پام هست منو دارن ميسوزونن 

رفتم حمام غسل تويه و نماز ديگه غيبت بي غيبت 

نه ! نمیدونم چمه ! کُپ مامانمم! غیبت انچنانی نمیکنیم ! از گذشته میگیم! اینجور حرفا ! ولی پشت سر بقیه ...

خب منم تقریبا فقط پیش مامانم و خواهرم غیبت کردم الانم مثل چی پشیمونم خیلی احساس بدی دارم 

دلم برات تنگ شده حسین

خیلی پشیمونم دلم میخواد از همه حلالیت بخوام ولی نمیدونم که واقعا حلالم میکنن یا نه 

زنك بزن مرجع تقليدتت بهت راه حل ميده 

براشون صلوات بفرستو استغفار كن 

خب منم تقریبا فقط پیش مامانم و خواهرم غیبت کردم الانم مثل چی پشیمونم خیلی احساس بدی دارم 

بیخیال! من داداش ندارم بخوام گوشت مرده اشو بخورم😂😂😂

بهش فک نکن سعی کن از این به بعد فقط راجب خودتون حرف ببزنید

دوستان ميخوام براتون خاطره تعريف كنم از غيبت به جون خودم واقيعيته  من تو خوابگاه مدت دانشگاه ز ...

مگه چی گفتی دخترررر!؟