2777
2789
عنوان

خیانت

543 بازدید | 48 پست

همسران# ه 

خیانت انواعی دارد، اینکه با همکار  خانمت طوری حرف می زنی، که اگر خانمت بود، اینگونه حرف نمی زدی، داری خیانت می کنی.💜 روابط زناشویی💜 

و بلعکس

اگه قرار بود همه مثل تو باشن و مثل تو فکر کنن خدا فقط تورو می آفرید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هزاران لایک

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

خیانت فقط جنسی نیست...!!!

خیانت، ذاتا...

طیفی است از هر رفتاری،

به ترتیبی که،

در آن لحظه،

کاری کنی،

که اگر همسرت و عشقت شاهدت می بود،

نمی کردی...

دیگه هیچی برام مهم نیس اصن پامو از پتو میارم بیرون بذار جنا بخورن

دلبل خیانت هم باید بررسی بشه

مثلاوقتی ی زنی محبت نمیبینه،چیکارکنه؟

یاعاطفی ،مالی،...کمبودداره چبکارکنه؟

ایناعلت جذب به بیرونن،وگرنه هیچ رنی دوست نداره مردی جزشوهرش ببینه

دلبل خیانت هم باید بررسی بشه مثلاوقتی ی زنی محبت نمیبینه،چیکارکنه؟ یاعاطفی ،مالی،...کمبودداره چبکا ...

آقایونم همینطورن دیگه

دیگه هیچی برام مهم نیس اصن پامو از پتو میارم بیرون بذار جنا بخورن

ب نظر من خیانت فقط،، توجه ب جنس مخالف و ابزارآلات دیگه ی جنسی نیست،،

شوهر من خیلی چشم پاکه،، و تو 17 سال هر جور تستش کردم اوکی بوده،، و همیشه هم پیش همه ثابت کرده،،

ولی از نظر من خائنه،،

چون داره یه جور دیگه ب زندگی مون خیانت میکنه،، 

ا ح م ق😤😤😤😤

لطفا برای امنیت و سلامتی خودم و فرزندانم ۳ تا آیه الکرسی بخونید،، سپاس،، کودکان زیر ۲۰ سال ریپ نزنید ممنون که می‌فهمید...
خیانت فقط جنسی نیست...!!! خیانت، ذاتا... طیفی است از هر رفتاری، به ترتیبی که، در آن لحظه ...

من به جایی رسیدم که خیانت ببیینم شوکه نمیشم عادیه فقط موبایلشو میشکونم چندتا چک هم میزنم😂😂😂🤣

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

اصل اینجور مطالب درسته واقعا.

ولی زیاد مطرح کردن این مسائل ( خیانت و ...) باعث سیاه نمایی و بدتر جلوه دادن اوضاع از اون چیزی است که واقعا وجود داره.

کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوب‌های اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل
دلبل خیانت هم باید بررسی بشه مثلاوقتی ی زنی محبت نمیبینه،چیکارکنه؟ یاعاطفی ،مالی،...کمبودداره چبکا ...

جدا شه اول یا مرد هم همینطور 

ب نظر من خیانت فقط،، توجه ب جنس مخالف و ابزارآلات دیگه ی جنسی نیست،، شوهر من خیلی چشم پاکه،، ...

با رفتن پیش رفیق های

م،ش،ر،و،ب

خورش،، روانیم کرده،،

و تا روانی میشم،، تا 2 هفته بعد نمیخوره

لطفا برای امنیت و سلامتی خودم و فرزندانم ۳ تا آیه الکرسی بخونید،، سپاس،، کودکان زیر ۲۰ سال ریپ نزنید ممنون که می‌فهمید...

خیانت خیانته.دلیلیم نداره ادم میتونه جدا شه بره با هرکسی ک خواست و اینکه خیلی بده ک همسران برای شزیک زندگیشون کم میزارن

اگه قرار بود همه مثل تو باشن و مثل تو فکر کنن خدا فقط تورو می آفرید.