2777
2789
من توی دانشگاه طراحی لباس خوندم الانم پیج @zaverka رو توی اینستا دارم اگه به دردت میخوره همین جا ازم ...

ممنونم که جواب دادی عزیزم.

سوالم اینه که طراح یه outfit کامل شامل شومیز و دامن و شلوار و سارافون، که مجموعِ هزینه ی پارچه و خیاط ۱۵۵۰ شده باشه، عُرفا چقدر باید دستمزد بگیره؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من توی دانشگاه طراحی لباس خوندم الانم پیج @zaverka رو توی اینستا دارم اگه به دردت میخوره همین جا ازم ...

سلام خوبید من دوست دارم طراحی بخونم از کجا باید شروع کنم‌ کلاس خیاطی هم‌دارم میرم

ممنونم که جواب دادی عزیزم. سوالم اینه که طراح یه outfit کامل شامل شومیز و دامن و شلوار و سارافون، ک ...

عزیزم بستگی داره چه جور حساب کنی میتونی در صدی بدی مثلا 50 در صد قیمت کار یا میتونی نسبت به طراحیش هزینه رو کم و زیاد کنی و میتونی بگی که مثلا شلوار فقط 50 تومن مثلا بهش میدی حالا قیمته شلواره هر چقدر میخواد باشه

In god we trust

سلام خوبید من دوست دارم طراحی بخونم از کجا باید شروع کنم‌ کلاس خیاطی هم‌دارم میرم

دقیق نمیدونم خودم عزیزم من از اول هنرستان رفتم بعدم توی رشتهی طراحی و مد خوندم بعنی خیاطی و اینا هم همون هنرستان یاد گرفتم 

In god we trust

سلام عزيزم

ببخشيد يه سوال داشتم ازت

يه نفر به من گفته بود كه فلوكستين بخورم به خاطر اين كه هميشه خيلى عصبى ام

بعد الان داشتم در موردش ميخوندم نوشته بود كه ضدافسردگيه و يكى از عوارضش عصبانيت هست

ميخواستم بدونم بالاخره براى عصبى بودنم اينو بخورم يا نه؟

هنوز نخريدمش

لطفا براى آرامشم يه صلوات بفرستين🌹🙏

سلام خانم دکتر توروخدا جواب درخواست دوستی مو بدین سوال دارم

لا إلهَ إلاَّ أنت سُبحانَکَ  إنّی کُنْتُ مِنَ الظالمین🤍 خداوندا  جزتو معبودی نیست 🩵منزهی تو🩵 من از ستمکاران بودم❤️‍🔥. با استغفار ۷۰بند امیرالموٌمنین علی (ع) آشنا شدی؟بهت سفارشش میکنم برای پذیرفتن شدن توبه.گوگل سرچ ش کن ویدئوشو ببین.  🩵 الهی هممون عاقبت بخیر بشیم🙏🏻. امام زمان ت رو زیاد دعا کن مولا رو تنها نذاری🥹💚🤲🏻برای ظهورش یه صلوات میفرستی؟💚الهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚برا داداش فرزادم که جوون مرگ‌شد یه حمد فاتحه یاصلوات میفرستی🤲🏻💚🙏🏻😭خدایا دراین اخرالزمان خودت مراقب ایمان مون باش و لحظه ای مارو ب حال خودمون وانگذار که ب هلاکت میرسیم🌱🤲🏻خدایا مراقب فرزندانمون باش 🌱خدایا چنان کن سرانجام کار توخشنود باشی و ما رستگار💚🌱آمین یارب العالمین🤲🏻