2789
عنوان

عکس خریدم

265 بازدید | 15 پست

سلام.قبل از اینکه مورد عنایت قرار بگیرم بگم که اینترنتی گرفتم

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مبارکه ب سلامتی و دلخوش استفاده کنی 

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔
مبارکه  چند؟ جنسش؟

قربونت.از دیجی کالا ۴۲۰ گرفتم.گرانیته.برای دمه دستی گرفتم.قابلمه های خودمو حیفم میاد استفاده کنم اینا رو گرفتم  

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
قربونت.از دیجی کالا ۴۲۰ گرفتم.گرانیته.برای دمه دستی گرفتم.قابلمه های خودمو حیفم میاد استفاده کنم این ...

پس قابلمه های خودت رو گذاشتی برای کی؟

اشی‌مشی سابق هستم... واردکننده انواع و اقسام پارچه‌های جنس خوب با قیمت عالی... آدرس کانال تلگرام Parchesara121@ ... سفارش تایپ و پاورپوینت با مناسب‌ترین قیمت پذیرفته میشود
قربونت.از دیجی کالا ۴۲۰ گرفتم.گرانیته.برای دمه دستی گرفتم.قابلمه های خودمو حیفم میاد استفاده کنم این ...

بس قابلنه های خودت اخرش چی میشه😳😳😳

من هنوزم همون دختر کوچولو ۱۴ ساله ام💙هنوز هم همون قدر زودرنجم💙همون قدر احساساتی ام💙من بزرگتر نشده ام💙دنیا برای من به همون اندازه کوچیکه💙ادم ها برام همون معنی مهربانی و از خودگذشتگی رو میدن💙من همونم💙همون دختر بازیگوش ۵ سال پیش💙همون دختری که ساعت ها با موجود خیالی کنارش حرف میزد💙همونی که میتونست💙ساعت ها با کسی درد دل کنه که وجود نداره💙من همونم💙هیچ تغییری نکردم💙اما یه چیزی برام جالبه💙و اون مادر شدنه💙من میترسم💙من نمیتونم حامی یه موجود دیگه باشم💙در حالیکه خودم هنوز بچه ام💙نیاز به حمایت دارم💙گاهی وقت ها با خودم فکر میکنم💙کی انقدر بزرگ شدم💙که به مادر شدم فکر میکنم💙🌹
پس قابلمه های خودت رو گذاشتی برای کی؟

آخه یه شبایی همسرم ظرف میشوره اونا رو داغون میکنه

بس قابلنه های خودت اخرش چی میشه😳😳😳

اونا رو هم استفاده میکنم ولی کمتر.

من اگه باشم خوبامو خودم استفاده میکنم اینا رو واسه مهمون 

اینا هم خوبن.اون یکی ها رنگش روشنه زودتر خراب میشه