2777
2789

ایقد بیکار نیستم گل🖐🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

😐🍭🍭🍭

هستیم؟🍭🖐

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥
حواسم بهت هست👀👀👀

خواهر شوهر بازی در نیار میام موهاتو میکنما😐🍭

دقیقا نمی دونم باید چیکار کنم میشه کامل بگید؟

اونجاکه نوشته عنوان گزارش فشاربده روش میاره کپی  کپی اش کن بعدبروتاپیک نی نی یارحذف تاپیک ۲براش بفرست حذفش میکنه تاپیک روروزی ۱تاپیک حذف میکنه

مگه داریم بهترازتو؟؟   ❤R❤ 💑   👨‍👩‍👧 😻💍😻
2790
2778
2791
2779
2792