2777
2789
آخه آن تی از ضربان قلب میگن نه آلت تناسلی

نبابا برا من رو تو دوازده هفته كامل وسط پاهاشو نشون داد گفت از اين مورد ميگم پسره  ضربان قلب و استخون جمجه و دنبالچه علمي نيست 

پسر از هفته يازده اگر سونوگرافي حرفه ي باشه تشخيص ميدن 

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس ینی دختره که چیزی ندیده؟؟

نه مشخص نميشه ولي اوصلا پسر رو زودترحدس ميزنن مگر اينكه خود سونوگرافيتون براي خراب نشدن اعتبارش كلا احتمال رو نگه براتون ولي اينكه بگه اصلا اندامش يده نميشه و زوده يكم عجيبه من اينجا خيليارو ديدم كه هفته يازده رفتن غربالگري و بهشون گفتن احتمال دختر و يا پسر چقدره براشون

ايشالا كه جنسيت محبوبتون باشه وصد البته سالم باشه

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

وااا منم همون موقع رفتم گفت احتمال زیاد دختر چجوری برای شمارو نفهمیده

هموووووون...مگه میشه هفته 14 آلت تناسلی تشکیل نشه اخه.گفت بخای از رو استخون لگن حدس میزنم برات گفتم نمیخام آدم سر دوراهی میمونه   

یه جوری ناز خوابیده انگار یه دختر خوشکل اروم و متین هستش😍

خداحفظش کنه انشالله سااالم پا به دنیای رنگی رنگیش بزاره🤤♥️

تیکر بارداری نیست🙂دارم عروس میشم😎😅صلوات بفرست زودتر برگزارشه😍♥️                                                                   برای رسیدن به رویاهام برام صلوات میفرستی؟🙃❤                                  🌸الهم عجل لولیک الفرج🌸                               عشق یه آیینه است تو هرچی فکر کنی تو دل منم هست..!🍃     خدا خودش میدونه چیکار کنه🌈🌱برا همینه که از وقتی متولد شدم عشقت ریشه کرده تو وجودم جانان😻                               تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد                                                                       زندگی دردقشنگیست ک جریان دارد..!
هموووووون...مگه میشه هفته 14 آلت تناسلی تشکیل نشه اخه.گفت بخای از رو استخون لگن حدس میزنم برات گفتم ...

اره خوب کردی کاش منم نمیپرسیدم گفت احتمالا دختر منم به شوهرم گفتم شوهرم انتظار داشت پسربشه اخه یه دختر داریم الان ناراحت میگه بی برنامه شد 😔