چند ماهی بود ابروهام رو برنداشته بودم کلی پر شده بود دیروز حواهر شوهرم اومد گفتش ب من بده فقط مرتبش میکنم ولی مثل دم موش باریکش کرد از. دیروز حسابی داغون شدم ابروهام بد جور نافرم شد
💐تا زمانی ک احساس کنید دچار بدبختی و بی عدالتی هستید، تاریخ تکرار میشود. تنها راه نجات از این نفرین آن است ک نسبت ب این غرض ورزی ها و بیدادگری ها بی اعتنایی کنید تا این مساعل آزارتان ندهند.در برابر اوضاع پیرامون تان را نبازید و نسبت ب همه اطرافیان حسن نیت داشته باشید💐 🙄ی تیکه باحال از کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین ک ب نظرم جالبه اگر بتونم انجام بدم😝 اوف زندگی من شده فقط خوندن کتابای این مدلی و امید داشتن ب اینکه ی روزی همه آرزوهای من برآورده میشه😜خدا جونم آرزو های منو برآورده کن آرزوی دوستای نی نی سایتیم هم همینطور😍😍😍خیلی دوستون دارم🌈❤️
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
دقیقا عزیزم مقصر شوهرم بود انقد گفت ب خواهرش ابروهاش رو بردار اونم ناشی زد ویران کرد
خودت بر میداشتی من ابرو های شوهرمم خودم بر میدارم البته شوهرم پهنای ابروش دو بند انگشته از بالا مرتب میکنم براش
💐تا زمانی ک احساس کنید دچار بدبختی و بی عدالتی هستید، تاریخ تکرار میشود. تنها راه نجات از این نفرین آن است ک نسبت ب این غرض ورزی ها و بیدادگری ها بی اعتنایی کنید تا این مساعل آزارتان ندهند.در برابر اوضاع پیرامون تان را نبازید و نسبت ب همه اطرافیان حسن نیت داشته باشید💐 🙄ی تیکه باحال از کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین ک ب نظرم جالبه اگر بتونم انجام بدم😝 اوف زندگی من شده فقط خوندن کتابای این مدلی و امید داشتن ب اینکه ی روزی همه آرزوهای من برآورده میشه😜خدا جونم آرزو های منو برآورده کن آرزوی دوستای نی نی سایتیم هم همینطور😍😍😍خیلی دوستون دارم🌈❤️
خواهرشوهر منم یه بار گیر داد ک موهاتو بیا دکلره کنم من احمق واسه اینکه ناراحت نشه موهامو ک تا پایین ...
اتفاقا خواهر شوهر منم ی بار پیله کرده بود بیا موهاتو کوتاه کنم موهای منم بلند پر خرمایی روشن گفتم بروووو عاااامووو من دست بهترین ارایشگرا هم عتبار نمیکنم بدم تو ک ی جوجه هنر جوی ارایشگری هستی... 😅