عشقمیییییmohsen مدیر عضویت: 1398/09/27 تعداد پست: 3455 عنوان بتا🦋 | مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 35 پست سلام عزیزااا.عیدتون میارک.بچه ها من امروز بتا دادم بتام ۱۳۰۷ بود.اخرین پریودیم ۲۹ بهمن بود.الان چند هفته امه۰؟؟ایشالله خدا دامن همه منتظر ها رو سبز کنه😍😍😍💋😘😘😘 خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍 1399/01/05 | 12:23 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
647093 عضویت: 1396/12/13 تعداد پست: 4344 گلم من ۷ هفته و ۵ روزم .تو ۱ روز از من عقبی گلم.میشه ۴😅 والا تو سونوم اینجوری گفته ...🤷♀️
عشقمیییییmohsen مدیر استارتر عضویت: 1398/09/27 تعداد پست: 3455 والا تو سونوم اینجوری گفته ...🤷♀️ اره گلم سونو دقیقه.پریودی فقط یه محاسبس😃من احتمال ۵ هفته میدم که بهم بگه😥😥😥 خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍
647093 عضویت: 1396/12/13 تعداد پست: 4344 اره گلم سونو دقیقه.پریودی فقط یه محاسبس😃 من احتمال ۵ هفته میدم که بهم بگه😥😥😥 درسته دقیقه ولی من خودم کمتر میدونم چون تازه ۱۳ اسفند آی یو ای کرده بود ۲۷ اسفند بتام ۵۱۷ بود ....🤔مگر اینکه قبل اون لقاحم گرفته 🥰
عشقمیییییmohsen مدیر استارتر عضویت: 1398/09/27 تعداد پست: 3455 درسته دقیقه ولی من خودم کمتر میدونم چون تازه ۱۳ اسفند آی یو ای کرده بود ۲۷ اسفند بتام ۵۱۷ بود ....🤔 ... منم ۱۱ اسفند امپول hcgزدم.۵ فروردین بتاتیتر دادم گفت ۱۳۰۷ هست.😍خدا کنه منم مثل تو باشم😍😍😍😁😁 خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍
647093 عضویت: 1396/12/13 تعداد پست: 4344 منم ۱۱ اسفند امپول hcgزدم.۵ فروردین بتاتیتر دادم گفت ۱۳۰۷ هست.😍 خدا کنه منم مثل تو باشم😍😍😍😁😁 منم ۱۱ اسفند امپول زدم 🥰ایشالا نی نی هامون سالمن باشن و سالم دنیا بیان
عشقمیییییmohsen مدیر استارتر عضویت: 1398/09/27 تعداد پست: 3455 منم ۱۱ اسفند امپول زدم 🥰ایشالا نی نی هامون سالمن باشن و سالم دنیا بیان به سلامتی عزیزم به امید خدا ایشالله😘💋😍💋😘 خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍