عشقمیییییmohsen مدیر عضویت: 1398/09/27 تعداد پست: 3455 عنوان بتا🦋 | مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 35 پست سلام عزیزااا.عیدتون میارک.بچه ها من امروز بتا دادم بتام ۱۳۰۷ بود.اخرین پریودیم ۲۹ بهمن بود.الان چند هفته امه۰؟؟ایشالله خدا دامن همه منتظر ها رو سبز کنه😍😍😍💋😘😘😘 خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍 1399/01/05 | 12:23 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هلنا۷۱۱۳ عضویت: 1398/01/20 تعداد پست: 6545 فدات گلم.من امپول hcgزده بودم.۱۷ روز بعدش تستام هاله مینداختن رفتم بتا مثبت منفی دادم مثبت شد. الان ... مبارکه🌹🌹من دیروز موعدم بوده هنوز که نیومدهیه حسی بهم میگه نمیشماین ماه همش کمردرد و زیر دلم درد میکرد وتیر میکشید خدا کنه نیاد😁🤲🤲 دل من از تو چه پنهان...که تو بسیار خررررری
عشقمیییییmohsen مدیر استارتر عضویت: 1398/09/27 تعداد پست: 3455 ۵ هفته کامل .۳۵ روز . ۶ آذر هم تاریخ زایمان طببعی عزیزمممم.ممنون گلم.من سزارینم قبل عمل داشتم برا کیستام احتمال سزارین ایشالله😍💋 خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍
عشقمیییییmohsen مدیر استارتر عضویت: 1398/09/27 تعداد پست: 3455 مبارکه🌹🌹 من دیروز موعدم بوده هنوز که نیومده یه حسی بهم میگه نمیشم این ماه همش کمردرد و زیر دلم ... ممنون گلم ایشالله باردار بشی.خیلی خوشحالم ایشالله شما هم خوشحال بشی😍😘 خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍
aydajooon عضویت: 1397/12/04 تعداد پست: 4826 عزیزمممم.ممنون گلم.من سزارینم قبل عمل داشتم برا کیستام احتمال سزارین ایشالله😍💋 مبارک باشه .احتمالا پس نی نی آبان ماهی میشه خدایا خودت نگهدار هدیه ات باش سپردمش بخودت
sangesabur عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 8671 ممنون گلم.ایشالله به حق ابوالفضل اینماه هم تو راردار بشی خوشحالمون کنی😘😍😍😍😍 مرسی عزیزم انشاالله از بارداریت لذت ببر😘😘❤ من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏
عشقمیییییmohsen مدیر استارتر عضویت: 1398/09/27 تعداد پست: 3455 مبارک باشه .احتمالا پس نی نی آبان ماهی میشه قربونت اره احتمالا😍😍😍 خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍
عشقمیییییmohsen مدیر استارتر عضویت: 1398/09/27 تعداد پست: 3455 مرسی عزیزم انشاالله از بارداریت لذت ببر😘😘❤ فدات گلم.ایشالله اینماه باردار بشی با خوشحاای تاپیک بزنی😍😘 خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍
sangesabur عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 8671 فدات گلم.ایشالله اینماه باردار بشی با خوشحاای تاپیک بزنی😍😘 مرسی گلم ❤❤❤❤ من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏
عشقمیییییmohsen مدیر استارتر عضویت: 1398/09/27 تعداد پست: 3455 مبارکه عزیزم منو شناختی اره ساناز جون تو تاپیک امپول hcg😍😍😍😅مرسی گلم ممنونم۰😍💋💋 خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍
soma1060 عضویت: 1398/06/03 تعداد پست: 1103 بتاتون خیلی اوکی بوده من پنج روز بعداز موعد پریودم دقیقا همین زمان ک تیتر بتا دادید من صفر بود 😁😁😁
647093 عضویت: 1396/12/13 تعداد پست: 4344 آخی عزیزم مبارکه ...منم اخرین پریم ۳۰ بهمن بود البته ۲۹ بهمن لک داشتم که حسابش نمیکنم ....۲۷ اسفند آزمایش دادم بتام ۵۱۷ بود 🤩
عشقمیییییmohsen مدیر استارتر عضویت: 1398/09/27 تعداد پست: 3455 آخی عزیزم مبارکه ...منم اخرین پریم ۳۰ بهمن بود البته ۲۹ بهمن لک داشتم که حسابش نمیکنم ....۲۷ اسفند آ ... سلامت باشی عزیزم .همچینی شما.پس الان ۷ هفته و ۴ روزی😍😍😍 خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍
647093 عضویت: 1396/12/13 تعداد پست: 4344 سلامت باشی عزیزم .همچینی شما.پس الان ۷ هفته و ۴ روزی😍😍😍 ۷ هفته و ۳ روز 🤩
عشقمیییییmohsen مدیر استارتر عضویت: 1398/09/27 تعداد پست: 3455 ۷ هفته و ۳ روز 🤩 گلم من ۷ هفته و ۵ روزم .تو ۱ روز از من عقبی گلم.میشه ۴😅 خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍