2777
2789
عنوان

بتا🦋

376 بازدید | 35 پست

سلام عزیزااا.

عیدتون میارک.

بچه ها من امروز بتا دادم بتام ۱۳۰۷ بود.اخرین پریودیم ۲۹ بهمن بود.

الان چند هفته امه۰؟؟

ایشالله خدا دامن همه منتظر ها رو سبز کنه😍😍😍💋😘😘😘

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍

دقیقا ۵ هفته

من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰

مبارک باشه عزیزم، 5 هفته

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا ۵ هفته

جدی؟؟؟

ممنون عزیزم😍😘😘

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍
مبارک باشه عزیزم، 5 هفته

مرسی گلم ممنونتم😍😘

جدی؟؟؟ ممنون عزیزم😍😘😘

اره خاهش

من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰
😁😁مبارکه چنروز از موعدت گذشت ازمایش دادی؟؟

فدات گلم.من امپول hcgزده بودم.۱۷ روز بعدش تستام هاله مینداختن رفتم بتا مثبت منفی دادم مثبت شد.

الان ۵ روزه😘😍

مرسی گلم ممنونتم😍😘

سلامت باشی عزیزم،انشالله صحیح و سالم بغل بگیریش

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم
خیلی دقیق میشه چهار هفته شیش روز  عید توام مبارک عزیزم  یکلی تبریک خیلی مراقب خودت و جنی ...

ممنون عزیزم مرسی چشم حتمن.

امضای خدا پای تمام ارزوهاتون😍😘💋

مبارکه کاش بتای منم بالا میرفت و بعد مدت ها مادرمیشدم کاش اینجوری نمیشد 😔

ممنون گلم.ایشالله به حق ابوالفضل اینماه هم تو راردار بشی خوشحالمون کنی😘😍😍😍😍

سلامت باشی عزیزم،انشالله صحیح و سالم بغل بگیریش

فدات😘😘