2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا روزمرگی های یک آبدارچی رو میرید میخونید؟🤔

اتفاقن پیجش خیلی خوب و بی الایشه یه زندگی ساده و در عین حال شاد 

آنه !  تكرار غريبانه ي روزهايت چگونه گذشت وقتي روشني چشمهايت در پشت پرده هاي مه آلود اندوه پنهان بود با من بگو از لحظه لحظه هاي مبهم كودكيت از تنهايي معصومانه دستهايت آيا مي داني كه در هجوم دردها و غم هايت و در گير و دار ملال آور دوران زندگيت حقيقت زلالي درياچه نقره اي نهفته بود؟ آنه ! اكنون آمده ام تا دستهايت را به پنجه طلايي خورشيد دوستي بسپاري در آبي بيكران مهرباني ها به پرواز درآيي و اينك آنه شكفتن و سبز شدن در انتظار توست... در انتظار تو 💖🍃

آبدارچی بود با زرنگی تو اینستا و تبلیغ گذاشت کنار با پول همین تبلیغات ببین چکارا میکنه

خدایا خودت نگهدار هدیه ات باش سپردمش بخودت

پیجش خیلی جالبه. آب دارچی بود ولی درس خوند لیسانس گرفت کارش هم عوض کرد. دو قلو پسر هم داره

مگه آبدارچی چیه؟ از پیچ این بعضی خانوما که بهتره همش تجملاتو رواج میدن.آدم حالش بد میشه عکساشونو میبینه.حتی جوراب هم از پیج سفارش میدن پای بچشون میکنن همونم تبلیغ میکنن. بعد جالب اینه شعارشون اینه اهل ساده گیم مثلا بالای 100 میلیون خرج دکور خونش کرده مینویسه با کمترین هزینه دکور خونمو عوض کردم...

والا مغز اقتصادی ای که ایشون داره مهندسش نداره. با همون پیج از نظر اقتصادی به جایی رسید که اون شغلو گذاشت کنار.

با زندگی قهر نکن، دنیا منت هیچ کس را نمی کشد

فقط مونده بود خاطرات هیجان انگیز ابدارچی رو بخونیم واو🥴😪

🥰🥰آیلتسی ها بیایین اینجا دور هم باشیمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/3928843/دوستایی-که-میخوان-ایلتس-امتحان-بدین-بیایین-با-هم-باشیم?postId=124787704