2777
2789
عنوان

کنترل خشم

117 بازدید | 5 پست

عزیزان کسایی که رو خودشون کار کردن یا تمرین خاصی انجام دادن میشه بیان بگن؟

من بعضی مواقع به شدت عصبی میشم مخصوصا سر موضوعاتی که بعدا بهش فکر میکنم میبینم اصلا مهم نبوده.فقطم با نامزدم این اتفاق میفته یعنی با بقیه اطرافیانم نمیذارم کار به اونجاها برسه.

توی اون لحظات نمیدونم چی کار کنم واقعا.

عصبانیت دلایلی متفاوتی داره یکی گذشته هست بعد میتونه تحت فشار جسمی و روحی هورمونی باشه یا روحیت منفی نگر باشه  یا طرف حق تو ضایع کنه بیشتر میشه گفت تفسیر هایی که نسبت به موضوع داری  رو عصبانیت تاثیر داره  شاید قبلا نسبت به یه موضوعی تو ذهنت در گیری داری بعد نامزدت همون کارا تکرار میکنه  تو هم عصبانی میشی

اوکی شکر 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عصبانیت دلایلی متفاوتی داره یکی گذشته هست بعد میتونه تحت فشار جسمی و روحی هورمونی باشه یا روحیت منفی ...

همه اینا درسته بیشتر هم وقتی اتفاق میفته که pms هستم.

بیشتر دنبال اینم ببینم اون لحظه چی کار کنم که اونجوری از کوره در نرم و جو آروم بمونه.

همه اینا درسته بیشتر هم وقتی اتفاق میفته که pms هستم. بیشتر دنبال اینم ببینم اون لحظه چی کار کنم که ...

منظورتوpms نفهمیدم بنظرم روشهای متفاوت امتحان کن ببین اون موقع چی جواب میده یکی ترک محل یکی تنفسه یکیش مثبت اندیشی باشه ولی کلا باید صحبت بطور  مثبت بحث اداره کنی بعد حرف تو به صورت مثبت وقتی نامزدت سرحاله حوصله داره بگو

اوکی شکر 

من تو پیج اینستام یسری مطالب درباره کنترل هشم گذاشتم البته برای والدینه ولی شاید خوندنش خالی از لطف نباشه

adam.kocholoha

لطفا با فالو کردن پیج اینستام منو حمایت کنید 🙏 adam.kocholoha