بچه ها شوهرمن چند ماهه خارج از کشوره بخاطر کارش و برای ویروس کرونا مرزا بستس میگفت نمیتونم برگردم😢من چند روز دیگه تولدمه😍صبح بهم زنگ زد گفت تولدت فکرنکنم بتونم بیام منم تو خواب گفتم ول کن بابا خودت زودتر بیا همون کادوئه برام😍بعدش گفت بلندشو بیا دروووو باز کن پشت درم😍😍😍😍😍خدایا شکرت بچه ها خیلی خوشحال بعد سه ماه شوهرم اومده خیلی خیلی خوشحالمممممم😍😍😍
حقیقت گفتم یک مرد وقتی تنهایی میره خارج دستش برای خیانت بازه هیچ کس هم نمی فهمه خیانت کرده
شما یه تجدید نطر در مورد آقایون دوروبرت بکن. والا همچین خبری هم نیست خارج هم دختر نریخته منتظر شوهرای مردم تو دیگه با اینهمه فکر منفی خیلی زندگی برات سخت میگذره
عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
نگو حال خوبشو چرا خراب میکنی الان ی نیم درصد فکرکن شوهرش واقعا آدم پاکی باشه اینکه بعداز سه ماه اومده این خانوم بجایی کنارشوهرش باشه و باهم خوش باشن، همش فکرش درگیر حرف شماست،
هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.