2777
2789
عنوان

بچه ها بیان شوهرم 😍😍😍🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 2416 بازدید | 104 پست
عجب من اندازه چشام بهش اعتماد دارم😲

تاپیکو قفل کن اینجا عادت ندارن تاپیک خوشحالی بخونن و با حرفاشون روحیه یکیو خراب میکنن قفل کن و حال خوبتو با حرف بقیه خراب نکن 😘 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خخخ کیف کردم شوهرمنم همیشه خیلی جاها سوپرایزم میکنه میگه زن خر کیف میشی خوشحال میشم😑🤗

آره عزیزم خیلی خوشحال شدم وسط اینهمه کرونا و استرس حالمو خوب کرد

حقیقت گفتم یک مرد وقتی تنهایی میره خارج دستش برای خیانت بازه هیچ کس هم نمی فهمه خیانت کرده

شما یه تجدید نطر در مورد آقایون دوروبرت بکن. والا همچین خبری هم نیست خارج هم دختر نریخته منتظر شوهرای مردم تو دیگه با اینهمه فکر منفی خیلی زندگی برات سخت میگذره

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
می دونم ولی من حسم گفتم 

نگو حال خوبشو چرا خراب میکنی الان ی نیم درصد فکرکن شوهرش واقعا آدم پاکی باشه اینکه بعداز سه ماه اومده این خانوم بجایی کنارشوهرش باشه و باهم خوش باشن، همش فکرش درگیر حرف شماست،

من فکرکردم داره شوخی میکنه گفتم دروغ نگوووو.بعد چادر سرکردم رفتم دم دررر خشکم زد.فقط ده دقیقه دم در ...

عزیزم❤

خداوندا مرا به وسیله ی فرزند و عزیزانم مورد آزمایش قرار مده🙏      برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستی مهربونم❤  
عزیزم شغلشه😶هرماه میره 

کدوم کشور رفته بود؟

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.