2777
2789
عنوان

شیر گرفتن

104 بازدید | 16 پست

سلام خانما خدا خیرتون بده راهنمایی میخاستم

بچم ۲۰ ماهشه شیر روز رو ۳ روزه بهش نمیدم فقط شب میخوره

برای تقویتش و اینکه بیشتر به غذا میل پیدا کنه میگن زینک خوبه میخام بدونم چه زینکی اخه تونت که زدم انواع اقسام زینکه ادم نمیدونه کدوم خوبه

مولتی ویتان میدادم بهش الان پیدا نمیشه چی جایگزین کنم بنظرتون که یبوس و اینها نداشته باشه

و اینکه آهن موجود توی همون مولتی برای بچه ۲۰ ماهه کافیه یا باید کنارش اهن داد بهش

مرسی مهربونا

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

قدش ۸۳ وزنش ۹۷۰۰  بهداشت گفت وزنش کمه بخاطر همین گفتن غذا بخوره بهتره شیر براش کفایت نمی ...

اره وزنش کمه وزن تولدش چند بوده 

من وزن پسرم ۱۱۵۰۰ میگم کمه  الاه چندروزه بی اشتها شده  داره دندون  درمیاره

ببخشید میشه توضیح بدی چجور فقط شب ها بهش شیر میدی؟ پسر من ۲۱ ماهشه روز و شب بهونه شیر میکنه میخام ...

به هزار بد بختی حواسشو پرت کردم روزا میگفتم ممه میگفتم اوف شده و خیلی سر گرمش میکنم روزا این چند روزه انقد که شب تمام بدنم درد میکنه برا سرگرمیش توپ بازی میکنیم بدو بدو آهنگ کودکانه میذارم باهم دست میزنیم بالا پایین میشیم گاهی با اسباب بازیاش بازی میکنیم و یا بین بازی غذاش میدم یا خودش گشنش میشه میگه ببه اب و اینا یا غذا میارم جلوش مگم بدم بهت با سر میگه اره

اره وزنش کمه وزن تولدش چند بوده   من وزن پسرم ۱۱۵۰۰ میگم کمه  الاه چندروزه بی اشتها ...

تولدش ۳۵۰۰ بود

بچه منم داره ۴ تا نیش دیگه در میاره تا الان ۱۴ تا در اورده

تولدش ۳۵۰۰ بود بچه منم داره ۴ تا نیش دیگه در میاره تا الان ۱۴ تا در اورده

پسر من این ماه دوتا  کرسی بالا یه دندون جلو پایین یه کرسی از پایین در اورده الان اونیکی کرسی در میاره نیش در نیورده ولی جاش هست احتمالا همینروزا در بیاره 😭

بسلامتی عزیزم الان که بهتره موقعش نسبت به تابستون

اره خب ولی پشت هم اذیت میشه و الان چند روزه بی اشتها شده بزور باید بدم که اونم پس میاره 😭😭

اصن خوبه امه یهویی در بیاین راحت شن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز