2777
2789
عنوان

زنگ تفریح

122 بازدید | 8 پست

به جعفر میگن امامها رو می شناسی؟

میگه آره.

میگن خب نام ببر؟

میگه اونجوری که نه، ببینمشون می شناسم😂😂😂

ضد مدرسه📚        

MD: AMIR

@zedschool14254      ‌

معلم :انشا بنویسید تابستان خود را چگونه گذرانده اید؟

چیزایی که به فکرم میرسه🤔👇

۱. کنار پریز یه شارژر 😕

۲. یه گوشی و خواب و غذا😐

چیزی که مینویسم🙄👇

هر روز ۳ ساعت درس میخواندم و با برنامه ریزی گوشی بازی میکردم😂

💥ضد"مدرسه💥📚

🦋معرفی به دوستان الزامی

@zedschool14254

@kurd3077

واکنش بعد از صحبت با عشق😍😍😍

آمریکایه:گوشی رو بغل می کنه🤓

برزیلیه: گوشی رو بوس میکنه😙

ایرانیه:😨😨😨

*۱۴۱*۱#

🤣😂😂😂🤣

📚ضد مدرسه📚

MD: #AMIR

@zedschool14254

اولین بار که تو عمرم تقلب کردم کلاس اول ابتدایی بودم و سر جلسه امتحان ریاضی!

به جلوییم گفتم: پیس پیس  

گردی عدد ۹ سمت چپشه یا راستش؟

جلوییم گفت : چپ!

من گفتم : چپ کدوم طرفه؟😂😂‌🤣🤣🤣

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

‌ضد مدرسه📚        

MD: AMIR

@zedschool14254      ‌

التماس دعا

میخندمو دلگیرمو میبینمو میمیرمو از این دنیا بیزارمبیزارمو بیطاقتم بیتابی شد عادتم آروم آروم میبارم                                                          ******            *******          *******          زخمای این زمونه بیرحمه کسی درداتو نه نمیفهمهواسه اونی که بیشتر فهمید دیگه آروم شدن فقط وهمه , فقط وهمه          
جوکی که زیر ۱۸ باشه جوک نیس😂

مگه از جونم سیر شدم😂

میخندمو دلگیرمو میبینمو میمیرمو از این دنیا بیزارمبیزارمو بیطاقتم بیتابی شد عادتم آروم آروم میبارم                                                          ******            *******          *******          زخمای این زمونه بیرحمه کسی درداتو نه نمیفهمهواسه اونی که بیشتر فهمید دیگه آروم شدن فقط وهمه , فقط وهمه          

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😂😂😂😂😂😂

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤

یه نفر از دوستش میپرسه بابات چکارس میگه بابای من دوکون داره اون یکی میگه حیف شد بابای من یه ... داره

این جک یه خورده بالای +۱۸

😳😳😳😳چیه نگا داره 

.......🖤 6️⃣2️⃣6️⃣2️⃣سابقم