2777
2789
عنوان

میشه نظر بدین

180 بازدید | 24 پست

سلام من پسرم ۵ سالشه یک ماه دو ماه خودش رفت حموم ولی بعد گفت هی بدنم میخاره نمیتونهدخودش بشوره یه شامپو بدنو خالی میکنه اخرش سیاه میاد بیرون امروز بردمش حموم الان فکر میکنم شاید اشتباه دیگه خدش باید بره متاسفانه پدرسم نیست که کمک کنه از نظر تخلاقی میترسم یادش لمونه بلاخره منم حرمت دارم چبکار کنم که هم خودشو بشوره هم بفهمه نباید جای خصوصی بدنشو ماذببینیم هر چقدر شرت میخرم پاش میکنم در میاره خیلی نگرانم خودم تو خونه خیلب زیاد چون برادر بزرگ هم دارم پوشیدم الان چیکار کنم یه مدت کنجکاوم شده هی منتظره یه جوری من یا مامانم ببینه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باباش کجاس

یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤

بابا ۵ساله که نمیتونه خودشو بشوره یادش بده شورتشو درنیاره تا شما بشوریش اخرش شما بیا بیرون اونم شورتو دراره چند دقیقه زیر دوش باشه بعد بیاد

خدا خیلی واضح دیده میشه😊و خیلی معلومه که صدامو میشنوه😃کاش ادم باشم😀
شما خودت لباستو از تنت در نیار برو کمکش بشورش بدون لباس نباش اگرم خیس شدی بعد بیا لباستو عوض کن

تا حالا بدن بدون لباس منو ندیده مشکل من خ‌دش نمیتونه یه سری جاهش بشوره طفلک میاد میگه میخاره مامانم تشت خرید بزرگ گفت خودت بشور بعدشم اب بکش بیا بیرون بدتر فکر کنم یه چیزی شده میگه شنگول منگولم میخاله

خب پسر باشه.من خواهرزادمو تا سن ۷ سالگیش حموم کردم.تاپ میپوشیدم با شلوار. اونو میفرستادم بیرون خشکش ...

عزیزممن اصلا مشکل خودم نیستم من اگر زلزلهبشه حجابکامل دارممشکل پسرم که نمیتونه خودش بشوره دیروز تو تشتش یکم سرکهریختم ولی امروزمجبورشدمبا زل ضدعفونی کامل بشورمش اورم بیرون گفت دیگه نمیخاره 

بابا ۵ساله که نمیتونه خودشو بشوره یادش بده شورتشو درنیاره تا شما بشوریش اخرش شما بیا بیرون اونم شورت ...

همون‌جا رو میگیره میکشه بد میشوره صابون میزنه یه وضعی