پس اگر واکسنی نیست چطوری همه دنیا موندن اونوقت اینا اومدن دارن امروز غذای داغ میخورن بیاین نظریه توطه ممکنه میخوان ما نباشیم فقط خودشون باشن خوب کلا دوهزار تا کشته برای یک و نینم ملیار د ادم چیزه زیادی نیست شاید همه ذخایر دنیا رو میخوان
بعضیا میگن کار فراماسونهاس بخاطر اینکه جمعیت کره زمین زیاد شده منابع طبیعی داره از بین میره اونا ویروس رو پخش کردن بیشتر مردم جهان مبتلا بشن جمعیتو کم کنن
بک سوال روسیه و چین دشمن قسم خورده امریکا هستن امریکا امروز به صراحت گفت که عاجز با مبارزه با ویروس حالا روسیه اومده ۵۰۰ قلاده شیر زنده ول کرده تو خیابون ادم ها بیرون نیان چین هم که یهو همه خوب شدن ما موندیم و امریکا و تقریبا بیشتر دنیا که چه کنیم
من یه چیزی بگم نگین من دیونه شدم وقتی که ما و امریکا که هممون خیلی ازلحاظ فکری شبیه هم هستیم هی واسه هم یقه پاره میکردیم پوتین با چینی ها شام میخوردن و میگفتن بزار چند وقت دیگه به هم ماسکم قرض میدن امریکا احتمالا خیلی کشته بده ولی صداش مثل ایران در نمیاره کانادا رو نمیدونم اتریش و اونوره و اینا که خودشون قرنطینه کردن الان ما وامریکا و ترکیه هندم که چماق به دست شده خل شده رفته