2777
2789
عنوان

سوال در مورد بی بی چک

108 بازدید | 4 پست

سلام دوستان . من شنیدم ک میگن وقتی کسی باردار باشه ولی تو موعد پریودی دو روز پریود بشه دیگه بی بی چک نشون نمیده این حرف درسته ؟؟ شما هم شنیدین 

ربطی نداره

بی،بی چک میزان هورمون hcg که داخل جفته رو نشون میده ربطی به خونریزی نداره چون خونریزی مربوط به ریزش دیواره رحم

‌♥من حسابم ز همـہ مرـבم این شهر جـבاست...  من‌ امیـבم‌ به‌ خـבا‌ و‌بعـב‌ خـבا‌هم‌ به‌ خـבاست!🙂️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آخه اون دو روز که سیکل نیست دوست عزیز به اون میگن لکه بینی

بیبی هم وقتی نشون میده که hcg از یه حدی بالاتر رفته باشه، بهترین زمانش هم پنج روز بعد از موعده

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
آخه اون دو روز که سیکل نیست دوست عزیز به اون میگن لکه بینی بیبی هم وقتی نشون میده که hcg از یه حدی ...

عزیزم من فقط دو روز پریود شدم ک بیش ترش لکه بوده کل کلش ۲۴ ساعت خونریزی روشن بدون لخته داشتم دوتا بی بی هاله داشت دو تا بعدی منفی . بی بی هامو در زمان پریودی نزدم بعد زدم