2777
2789
عنوان

تاحالا چند بار ترکونده شدی 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 79 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه بار 

پست گذاشتم راسته از شنبه قرنطینه ایم

یکی اومد گفت هرچی داریم از رهبر داریم بیشعوره هرکی مخالفه و خلاصه ازین دری وریا منم گفتم بیشعور تویی ک اینجوری صحبت میکنی

درحالی ک بحث من اصن ب رهبر و اینا ربطی نداشت

خلاصه خواهر به ده دقیقه نرسید کاربریم ترکید

اینجایی😂😂😂😂 من 6-7 یا شایدم 7-8 بار البته نام کاربریمو هم عوض کردم

من همه جا هستم باید به همه تاپیک ها برسم😂😂😂🍭

سلطان تعلیقی پس😂😂😂😂🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥
من یه بار  پست گذاشتم راسته از شنبه قرنطینه ایم یکی اومد گفت هرچی داریم از رهبر داریم بیشعوره ...

دیگه نامردی بوده واقعا ..جانم فدای ایران و شهدا و انقلاب  تضمین شد کاربریم تا ابد سالم میمونه😍😃

آرهههههه خیلی نامردن من حرفای مثبت ۱۸ و سیاسی زیاد زدم مث که

من دعوام شد🍭😐

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥