2777
2789
عنوان

این روزا خیلی بهش فکر میکنم

465 بازدید | 22 پست

۶ ساله ازدواج کردم ولی نمی دونم چرا این روزا خیلی به دوست پسر سابقم فکر میکنم 

یک و نیم سال باهاش دوست بودم 

ولی خیلی پشیمونم کاش هیچوقت باهاش نبودم و هیچ خاطره ایی ازش نداشتم

خیلی ازم سو استفاده کرد

خیلی اعتمادبنفسمو خراب کرد

ولی ته قلبم دلمم براش تنگ شده

خدا لعنتش کنه😢

میدونم چی میگی ولی فراموشش کن

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط به بدیاش فک کن

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

دیگه گذشته و الان متعهدی...بهش فکر نکن دوس نداری شوهرتم ب دوس دخترسابقش فکر کنه ک پس توام فکر نکن...

برای ابراز عشق به مردم مجبور نیستید هر فردی را که می‌بینید ببوسید، برای عشق ورزیدن به دیگران لازم نیست یک کاسه برنج به آن‌ها بدهید! "عشق ورزیدن" یعنی درباره‌ی دیگران کمتر قضاوت کردن ،و دادن این اجازه به آن‌ها که آنطور که دوست دارند زندگی کنند و بدون انتقادِ ما آن کسی باشند که هستند...🥰

والا منم راهنمایی که بودم رو پسر همسایمون کراش داشتم🤦‍♀️یکم بزرگ شدم بهش گاهی فک میکردم اما بعد فراموش کردم ، جالبه پارسال از اینستا پیدام کرده بود میخاس باهام باشه 😐 منم دیگه اون موقع با نامزدم آشنا شده بودم دوس بودیم، بخاطر اون بهش محل نذاشتم رفت 

امروز داشتم از مغازه نامزدم میومدم براش ناهار برده بودم دیدم اون پسره داره با ماشین رد میشه بهم زل زده نگام میکنه بیشعور 😐🤨🤨 منم اخم کردم رد شدم😒😒بی ادب😏 حالا چه ربطی به قضیه اسی داشت من چرا اینارو گفتم‌؟ 😐  

ینی شما هم  اینجوری میشین عادیه؟

فک نکنم عادی باشه شاید این روزا یه چیزیو دیدی که یاد اون افتادی 

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)
ینی شما هم  اینجوری میشین عادیه؟

ارهذعادیه. بنظرم خودتو دوس داشته باس. اگه خودتو دوس داشته باشی نمیگی ازم سواستفا کرد ادم بذی بود ولی دلم براش تنگ شده ینی چیراین جمله!!؟؟ بخودت احترام بذار  عشق ادم به خودش شرط اول انسانیته و جلوی هر سواستفاده ایی رو میگیره عزیزم 

والا منم راهنمایی که بودم رو پسر همسایمون کراش داشتم🤦‍♀️یکم بزرگ شدم بهش گاهی فک میکردم اما بعد فرا ...

اتفاقا این پسره هم بعد اینکه کات کردیمو من نامزد کردم بهم زنگ زد گفت برگرد ولی من دیگه به شوهرم تعهد داده بودم 

اون موقع خیلیم از دستش ناراحت بودم 

وایی کاش همه چیش یادم بره