2777
2789
عنوان

چرا پیام نداد؟🤨

315 بازدید | 32 پست

بچه ها یه نفری بود چند ماهی پیگیرم بود تو دایرکت پیام داده بود جواب نداده بودم از اون ور دختر داییش میشد دوست من به اون اصرار کرده بود بیاد با من حرف بزنه که باهاش دوست شم یعنی شب گفته بود باهام حرف بزنه صب ۶ زنگ زده خونشون همه خواب که از دختر داییش بپرسه من چی گفتم تا اون حد بود به خاله هاش میگفته از فکرش موهام سفید شده 😂😒 هی میگفته به دختر داییش که دوستت چطوره😒☹ حتی میگفته به هیچ دختری به جز فاطی اعتماد ندارم😂 طرفم آشنا بود هم محلیمونه

بعد چند هفته دوستم راضی کرد ک بیاد پی ویم حرفاشو بزنه اگه من قانع نشدم تموم شه خوشم نمیومد ازش گفت من میگم شب بهت پیام بده الان تفریبا یه سالی میشه هنو پیام نداده😂😂😂😂

به نظرتون دلیلش چی میتونه باشه خیلی ذهنم درگیره از اون موقع🤭😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه پسری ام منو درخواست فالو داد . اما پدر ... دایرکت نمیاد. .‌از انتظار خسته شدم 

تو رو خدا اگه صلوات برام بفرستی از امتظار در بیام ممنون میشم

Je serai bientôt une belle mariée aux cheveux courts  بگو آمین😂😂😂

😤

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

کلن اینا که داغن همین حالن

یهو یخ میکنن

برن گمشن

و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
یه پسری ام منو درخواست فالو داد . اما پدر ... دایرکت نمیاد. .‌از انتظار خسته شدم  تو رو خدا اگ ...

😂😂😂یاخود خدا وضعیت جونامون خیلی بده دیگه تا این حد...

http://goftino.com/c/cK0TvH دوست داشتی بیا گفتگو 
😂😂😂یاخود خدا وضعیت جونامون خیلی بده دیگه تا این حد...

واقعا ما یه پسر دنبالمون میومد تو کوچه خیابون، به هزار تا کوچه می‌رفتیم نیاد نبالمون ،حالیا انتظار دارن یکی بیاد دنبالشون

یه سال شد؟؟ الان تو پیگیری یا اون🤣

نه اون پیگیر بود بخدا😂😂😂 نه آخه میدونی یهو شک میکنم ب خودم بعد میگم من ک کاری نکردم آخه ۴ ماه امونمو بریده بود من ب کسی اجازه نمیدم وقتمو ازم بگیره بعد عین خر بره