2777
2789

از پیجای لباس فروشی که تولیدی و ارزونن باهاشون همکاری کار کن

تو پیج بزن لباسای اونارو بفروش پول اونارو بفرست براشون سود خودتم بردار بسته هاروهم اونا بفرستن یا میتونی ازشون عمده بخری بفروشی

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از پیجای لباس فروشی که تولیدی و ارزونن باهاشون همکاری کار کن تو پیج بزن لباسای اونارو بفروش پول اون ...

امضات ته حلقم....خدا

توروخدا دعام کن وسواس فکریم تموم بشه خواهش میکنم صلواتم برام بفرست دیگه طاقت ندارم. هرکی منو دعام کرد و صلواتم فرستاد ایشالله حاجت روا شه.
از پیجای لباس فروشی که تولیدی و ارزونن باهاشون همکاری کار کن تو پیج بزن لباسای اونارو بفروش پول اون ...

خودت اینکارو نکردی ؟؟؟

توروخدا دعام کن وسواس فکریم تموم بشه خواهش میکنم صلواتم برام بفرست دیگه طاقت ندارم. هرکی منو دعام کرد و صلواتم فرستاد ایشالله حاجت روا شه.
امضات ته حلقم....خدا

امضامو کردی ته حلقت کرونا نداری ؟؟؟

دعارو حتما بخون رو کاربری منم فوت کن 

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

خودت اینکارو نکردی ؟؟؟

اره اکثر پیجای تولیدی همکاری کار میکنن

روسری لباس کیف و کفش لباس بچه

اگه خوب راه ببری و تبلیغات کنی درامدش خوبه 

من یک تومن برام داشت ماهی

ولی جمع کردم 

امضامو کردی ته حلقت کرونا نداری ؟؟؟ دعارو حتما بخون رو کاربری منم فوت کن 

امان از دستت خخخخخ

ن کرونا ندارم. کرونا اگه داشته باشمم اگه دستتو بذارم تو دهنم کرونای میشی. بابا فقط امضاتو ته حلقم جا دادم.

امضاتو 12بار خوندم ب خودم و سبیلای هیچوقت نداشته ام فوتیدم. خخخخخخ

اره اکثر پیجای تولیدی همکاری کار میکنن روسری لباس کیف و کفش لباس بچه اگه خوب راه ببری و تبلیغات کن ...

خب خرید میکردی میوردی خونه؟ باید مغازه داشته باشیم اگه جاشو نداشته باشیم چی تو جاییو داشتی ک کیف و کفش و جنسارو بذاری؟