دوستان عزیزم اگه دوست دارین و از ته قلبتون راضی هستین برای تموم مادرایی که منتظر نینی هستن یه صلوات بفرستین که خدا دامنشونو مثل من سبز کنه به امید خدا 💐🌈❤️🙏
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه عزیزم اینطور نیست هرکاری یه راهی داره ،بادکش کن و از روغن سیاهدانه خالص استفاده کن شبی یکبار تخمداناتو ماساژ بده و خودت و شوهرت چیزایی گرمی بخورین ،و سردی ها رو حذف کنید
دوستان عزیزم اگه دوست دارین و از ته قلبتون راضی هستین برای تموم مادرایی که منتظر نینی هستن یه صلوات بفرستین که خدا دامنشونو مثل من سبز کنه به امید خدا 💐🌈❤️🙏
روزای پریودی بهتره و اینکه من شنیدم که تا ۱۰سیکلتم عسل و سیاهدونه بخوری خوبه ،تو پریودیتم حتما گرمی بخور مثل زنجبیل و دارچین و زیره ،حالا روی حرفای من اکتفا نکنید حتما تحقیق کنید