2777
2789
عنوان

سردی رحم

61 بازدید | 7 پست

دوستان من متوجه شدم که خودم و شوهرم سردی نطفه داریم میشه بگید چکار کنم که سریع برطرف شه؟؟؟ و کسی بوده که این مشکل رو داشته و بچه دار شده باشه؟؟ 

واسه سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 

از روغن سیاهدونه واسه تخمدانات استفاده کن 

دوستان عزیزم اگه دوست دارین و از ته قلبتون راضی هستین برای تموم مادرایی که منتظر نینی هستن یه صلوات بفرستین که خدا دامنشونو مثل من سبز کنه به امید خدا 💐🌈❤️🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی نگرانم میترسم بچه دار نشم 

نه عزیزم اینطور نیست هرکاری یه راهی داره ،بادکش کن و از روغن سیاهدانه خالص استفاده کن شبی یکبار تخمداناتو ماساژ بده و خودت و شوهرت چیزایی گرمی بخورین ،و سردی ها رو حذف کنید

دوستان عزیزم اگه دوست دارین و از ته قلبتون راضی هستین برای تموم مادرایی که منتظر نینی هستن یه صلوات بفرستین که خدا دامنشونو مثل من سبز کنه به امید خدا 💐🌈❤️🙏
نه عزیزم اینطور نیست هرکاری یه راهی داره ،بادکش کن و از روغن سیاهدانه خالص استفاده کن شبی یکبار تخمد ...

موقع پریودی ماساژ بدم یا روز عادی هم میشه 

موقع پریودی ماساژ بدم یا روز عادی هم میشه 

روزای پریودی بهتره و اینکه من شنیدم که تا ۱۰سیکلتم عسل و سیاهدونه بخوری خوبه ،تو پریودیتم حتما گرمی بخور مثل زنجبیل و دارچین و زیره ،حالا روی حرفای من اکتفا نکنید حتما تحقیق کنید 

روزای پریودی بهتره و اینکه من شنیدم که تا ۱۰سیکلتم عسل و سیاهدونه بخوری خوبه ،تو پریودیتم حتما گرمی ...

مرسی از لطفت انشالله هرچی از خدا میخوای بهت بده

مرسی از لطفت انشالله هرچی از خدا میخوای بهت بده

خواهش عزیزدلممم ❤️وظیفه بود ،،همچنین عزیزم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز