2777
2789
عنوان

میخوام‌بهش بگم‌

218 بازدید | 21 پست

بعد از زایمان رابطه جنسیمون کمرنگ شد به خاطر بچه 

شوهرم رفت به مادرش گفت 

مادرشم اومد با من دعوا و بحث که چرا به شوهرت نمیرسب و اینا ازش کینه ب دل گرفتم رابطه مو باهاش خوب کردم 

حالا سه روزه رابطه ندارم اومده به من میگه اوندفعه مادرم بهت توپید ادم شدی 

الان بازم مثل قبل شدی 

منم کلی گریه و دادو بیداد که به مادرت ربطی نداره واینا 

الان از شوهرم متنفر شدم 

دیگه اصلا نمیتونم بهش نزدیک شم 

احساس میکنم همه رو میره به مادرش میگه 

چیکار کنم 

گاهی میگم‌ قید این زندگی رو بزنم بره به درک 

و من برای زندگی تو را بهانه میکنم .....😍😍😍💓💓🙌🙌

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

بچه داری عاقلانه رفتار کن میدونم سخته ناراحت شدی اما با زبون خوش و مهربونی میگفتی عزیزم بهتر بود ب خودم بگی بالاخره مسائل زناشویی باید بین خودمون بمونه 

وقتی دعوا میکنی پرخاش میکنی اون ازت زده میشه بیشتر میره سمت مادرش 

راستی دنیا چه شکلی می شد اگر بجای آنکه در سینه ام گلوله ای بنشانی در قلبم گلی می کاشتی

حتمادوست داره بدبین نشو تو که مطمئن نیستی الانم حق داری خب بعدزایمان همه چی سختت شده فقط صبرکن وتامیتونی بامهربونی بهش نزدیک شو این زندگی تویه نه مادرشوهر اگه خراب بشه خودت و بچه صدمه میخورین

به آب و دونه ها  دلخوش نباشیم
بچه داری عاقلانه رفتار کن میدونم سخته ناراحت شدی اما با زبون خوش و مهربونی میگفتی عزیزم بهتر بود ب خ ...

فراموش کردم 

ولی دوباره دیدم میگه مادرم بهت توپید ادم شدی 

آتیش گرفتم‌

اصلارابطه جنسی حریم خصوصیتونه چرامثل بچه های ابنبات گم کرده رفته گذاشته کف دست مادرش،بهش بگوبعدباترفنداینکه میخوای ازمشاوروایناکمک بگیری بکشونش مشاوره بعداونجابه مشاورقضیه روبگو.اینکه هم به مادرش گفته.مشاوربریدحتما.

حتمادوست داره بدبین نشو تو که مطمئن نیستی الانم حق داری خب بعدزایمان همه چی سختت شده فقط صبرکن وتامی ...

😔😔😔😔

فراموش کردم  ولی دوباره دیدم میگه مادرم بهت توپید ادم شدی  آتیش گرفتم‌

سخته درست 

اما بخاطر بچه ت و حفظ زندگیت دعوا نکن آرامشتو حفظ کن یه مشاوره هم برید خوبه

راستی دنیا چه شکلی می شد اگر بجای آنکه در سینه ام گلوله ای بنشانی در قلبم گلی می کاشتی
😔😔😔😔

دوست داره شک نکن اگه نداش مثل همه مردای بی جنبه که دنبال بهانه ان میرفت دنبال یه زن دیگه اینکه داره به خودت میگه ینی میخادباخودت باشه ووفادار حالا راهو اشتباه رفته توببخشش

به آب و دونه ها  دلخوش نباشیم
دوست داره شک نکن اگه نداش مثل همه مردای بی جنبه که دنبال بهانه ان میرفت دنبال یه زن دیگه اینکه داره ...

ناراحتم خواهر آتیش میگیرم یادم میاد 😢😢😢😢😭😭

فراموش کردم  ولی دوباره دیدم میگه مادرم بهت توپید ادم شدی  آتیش گرفتم‌

عزیزم آتیش نگیر 

فقط بهش با آرامش نگاه کن و بگو بهتره با هم مودب و درست حرف بزنیم و بعد کمی سرسنگین باش 

تذکر بده اونم مودبانه و از سر عشق 

خیلی خیلی حرف زدن و بیان احساسات تاثیر داره 

ولی توجه کن که حرف زدن واسه مقصر کردن طرف مقابل نباشه و فقط برای حل مساله پیش آمده بینتون باشه و با نیت عشق 

و خوشگل خانوم متوجه بهم ریختن احساساتت بخاطر بهم ریختن هورمون هات باش و این رو هم به همسرت بگو و بگو که باید هوای تو رو داشته باشن

و بعدتر که رابطه شما خوب بود و سر حال بودید هم حتما بگو که نباید مساله به این خصوصی بودن رو با کسی جز یک سک س تراپ یا نهایت مشاور مطرح کرد بگو که هم خیلی خجالت کشیدی و هم احساس نا امنی کردی از نداشتن حریم و هم دلخور شدی که چرا نباید مساله رو با خودت حل کنه و مساله رو برده پیش دیگران

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!