2821
2789
عنوان

نگرانم

154 بازدید | 14 پست

سلام 

خانما من امروز از یه طریقی فهمیدم مردی که قبل از ازدواج عاشقم بود مریضی سختی گرفته نمیدونم مریضیش چیه 

و ما تو یه شهر نیستیم بش دسترسی ندارم و الان خیلی ناراحت  و نگرانم اصلا نمیدونم چیکار باید بکنم تروخدا بیایید راهنماییم کنید چیکار کنم چطوری آروم بشم.و اینم بگم از وقتی ازدواج کردم باش ارتباط ندارم .

الهی و ربی من لی غیرک

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کار خاصی نمیخواد  بکنی،اول براش دعا کن بعدم فراموشش کن

ن اصلا تو این سالها به یادش نبودم فراموشش کرده بودم اما الان که خبر شنیدم نمیتونم باش کنار بیام خیلی سخته

الهی و ربی من لی غیرک
چطوری؟من خیلی حساسم اصلا نمیشه

اول اینکه الان بخواب

فردا صبحم یه برگه بردار خوبیای همسرتو بنویس و به داشته های زندگیت فکر کن 

آشپزی کن شیرینی پزی و....

سعی کن اینقدر خودتو خسته کنی ک شب مث جنازه بیوفتی زمین و بخوابی

فراموش خواهی شد چنان ک گویی نبودی!
اصلا شماازدواج می‌کنی که بعدش کس دیگرو عشقی نداشته باشی بهش...دعا کن براش وبسپاربخداوفقط بفکر زندگیت ...

عزیزم منم خودم اینو میدونم و همون طور که گفتم سالهاست ازش بی خبرم و حتی بش فکر نمی کردم اما این خبر خیلی بد بود منم انسانم مسلم ناراحت میشم

الهی و ربی من لی غیرک
اول اینکه الان بخواب فردا صبحم یه برگه بردار خوبیای همسرتو بنویس و به داشته های زندگیت فکر کن  ...

من همسرم خیلی دوست دارم و خدارو بخاطر وجودش توی زندگیم شکر میکنم 

الهی و ربی من لی غیرک
2790
2823
2791
2779
2792