2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوستان من چهار ماه قبل چشمم رو پی ار کردم.قرار بود بعداز سه ماه برم واسه اینکه دکتر واسم عینک بنویسه اما به مشکل کرونا خوردم.مطب تعطیل شد.مشکل اینکه بعد از عمل چند باری رفتم و دکتر چشمم رو معاینه کرد و گفت نمره چشم خیلی اومده پایین اما من هنوز تار میبینم به نظرتون طبیعیه؟

دوستت دارم پسرم
دوستان من چهار ماه قبل چشمم رو پی ار کردم.قرار بود بعداز سه ماه برم واسه اینکه دکتر واسم عینک بنویسه ...

یه سوال دیکع چرا پی ار کی رو انتخاب کردی لازک انتخاب نکردی؟؟ هرینت چه قدر شد؟

مگه عمل کنه ادم نمره چشم صفر نمیشه عینک برا چی 

چشم چپ من نمره ش ۹ بود.و صفر نمیشد عزیزم نهایت به یک و دو میرسید که واسه من عالیه اما من هنوز دارم تار میبینم با اینکه دکتر معاینه کرد و گفت۱/۵شده

دوستت دارم پسرم
چشم چپ من نمره ش ۹ بود.و صفر نمیشد عزیزم نهایت به یک و دو میرسید که واسه من عالیه اما من هنوز دارم ت ...

منم فک کنم نمره چشمم 3 شده باشه عینک نمیزنم فقط منتظر اون روز هستم عمل کنم عین کورا تی وی ندشته هاش نمیتونم بخونم استیگمات باشیم عمل نمیکنن؟

منم فک کنم نمره چشمم 3 شده باشه عینک نمیزنم فقط منتظر اون روز هستم عمل کنم عین کورا تی وی ندشته هاش ...

واسه شما عالیه حتما برو که ضعیفتر نشه مثل من.البته من از بچگی تنبلی چشم داشتم.باید عکس بگیرن متوجه میشن

دوستت دارم پسرم
عملش سخته؟؟هزینش چه قدره؟

عمل که بینهایت راحت بود.یکی دو روز مراقبت میخواست.من فقط چشم چپم ضعیف بود هزینه ش دوتومن شد.نزدیک به چهارصد تومن هم هزینه داروها و قطره هام شد

دوستت دارم پسرم