2777
2789
عنوان

ا‌وضاع سایت

110 بازدید | 13 پست

چند وقتیه نی نی سایت به محلی بی در و پیکر و‌بدون نظارت تبدیل شده و اکثر کاربرای کم سن واردش شدن و اینجا رو با یک چت روم تین ایجری اشتباه گرفتند.عنوان تاپیک ها که یک در میان شامل (پسرای سایت بیاین) و (بچه ها بیاین جرات حقیقت )و (وای فردا امتحان ریاضی پنجم دبستان دارم و هیچی نخوندم) شده...عزیزان اینجا چت روم عمومی نیست...اینجا سایت دوست یابی نیست...کاربرای مجرد نوجوان؛ اینجا مناسب شما نیست...ودر آخر بانوان عزیز لطفا مراعات کنید و از گذاشتن تاپیک هایی با موضوع زندگی شخصی خودتون پرهیز کنید..باور کنید اینکه شما و همسرتان به علت قرنطینه در روز چند بار غسل لازم میشوید اصلا جذابیتی برای دیگران ندارد فقط باعث باز شدن پای نوجوانان مذکر به نی نی سایت شده..شان و شخصیت یک خانم باید مانع تعریف مسائل شخصی و بیهوده و خنک بازی شود..

پ.ن: با کاربران آقا مشکلی نداریم به شرط رعایت حد و حدودی که خودشون بهتر بلدن.

اگر عقاید خود را با تفکر و مطالعه به دست بیاورید؛ کسی نمی تواند به آنها توهین کند. اگر کسی چیزی بر خلافشان بگوید عصبانی نمیشوید؛ یا میخندید یا به فکر فرو میروید....                                                                       برتراند راسل

حرفات درست به اعصاب خودت مثلث شو

من مجردم یه دختر مجرد نمیتونه بچه داشته باشه مریم مقدس که نیستم   انگشتی که درد نمیکنرو گزارش نمیزنن  طرف دماغش قد بادمجون کشک بادمجونه استوری میزاره خدایا مرسی بابت اینهمه زیبایی چش حسودا کور   پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم  نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه   عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام  هرکی با اول اسمم تو تاپیکام مشکل داره نِیاد نِیا مگه شلواردو گرفدم التماسد کردم که بیای تو تاپیکم عرض اندام کنی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خجالت نمیکشن

پامیشه میاد به من میگه شما دخترا دنبال ما پسرایید

اتفاقا اصل کارو همین به اصطلاح سن بالا ها و عاقل ها میکنن

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...
حرفات درست به اعصاب خودت مثلث شو

هربار میام سایت اعصابم بیشتر بهم میریزه..نی نی یار ها هم انگار کم کار شدن

اگر عقاید خود را با تفکر و مطالعه به دست بیاورید؛ کسی نمی تواند به آنها توهین کند. اگر کسی چیزی بر خلافشان بگوید عصبانی نمیشوید؛ یا میخندید یا به فکر فرو میروید....                                                                       برتراند راسل
خجالت نمیکشن پامیشه میاد به من میگه شما دخترا دنبال ما پسرایید اتفاقا اصل کارو همین به اصطلاح سن ب ...

هر تاپیکی میرم همه پسر کم سن ..این چه وضعش اخه

اره دقیقا باهاتون موافقم والا از وقتی نی نی سایت عضو شدم کلا دیدم نسبت به دنیا عوض شده چه چیزایی که اینجا نمی شنوی مغزم واقعا سوت می‌کشه🤯🤯🤯🤯

دلت که شکست سرت را بگیر بالا.....!                                   تلافی نکن،فریادنزن،شرمگین نباش،حواست باشه دلت شکسته گوشه هایش تیز است .....مبادا دل ودست آدمی را که روزی دلدارت بود زخمی کنی،مبادا فراموش کنی روز شادیش آرزویت بود...... صبور باش، بغضت را پنهان کن، رنجت را پنهان تر.....! زمین گرد است.....!!!!
دیگه واقعااسم سایت برازندشه.نی نی سایت.همه نینی هاتوش عضون.خیلی مسخرس

باید اسمشو بزارن پسر سایت

اره دقیقا باهاتون موافقم والا از وقتی نی نی سایت عضو شدم کلا دیدم نسبت به دنیا عوض شده چه چیزایی که ...

سایتی که تاپیک پر بازدیدش داستان روابط متعدد یه دختر نوجوون باشه فاتحه ش خونده س