من خیلی هوس گوجه سبز کردم کسی میدونه کی میاد؟ به خاطر کرونا از خونه بیرون نمیرم. راستی خواب دیدم یه درخت گوجه سبز و یه دونه گوجه سبز کندم و خوردم.کسی تعبیرشو میدونه ممنون میشم بهم بگید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وای راست میگی؟؟؟؟؟؟ خوش به حالت. من نصف سرمایه زندگیمو پای چاغاله دادم 😂
اره حتی به پوست چاغاله دست بزنم بخاطر مخملی بودنش موهای بدنم سیخ میشه بیزارم باز گوجه سبزو ده سال یبار یدونه میخورم البته وقتی شیرین و ملس بشه زیاد میخورم دلی چاغاله هرگز از هلو و کیوی و اناناس و هلو انجیری و خربزه و خرمالو و ازگیلم متنفرم😑
عزیزم من تا بیمارستان نیکان اومدم اما فقط چاقاله داشت اونم خیلی ریز بود نگرفتم.میگفت اصلا گوجه سبز نیومده به خاطر کرونا..میوه فروشی بزرگ نزدیک بیمارستان
عزیزم من تا بیمارستان نیکان اومدم اما فقط چاقاله داشت اونم خیلی ریز بود نگرفتم.میگفت اصلا گوجه سبز ن ...
سلام عزیزم . خوبی؟
نه اینی که گفتم داشت از این چرخی ها بود. فردای روزی که تامیک زدی انقدر دلم خواست رفتم بگیرم هیچ کدوم از چرخی ها نبود. حتی چاغاله هم گیر نیوردم 😒 کدوم میوه فروشیه چاغاله داشت؟
عزیزم من امروز داشتم میرفتم خونه خواهرم یه چرخی بود از اتوبان بابایی که میوفتی توی خیابون استخر . همون اولاش نزدیک پارک دارایی وایستاده بود گوجه سبز داشت