2777
2789
عنوان

دارم گریه میکنم از حرف شوهرم

583 بازدید | 28 پست

آرایش میکنم ایراد میگیره که بلد نیستی باید فلان کنی قشنگ بشه همون کاری که میگه میکنم دوباره یه چیزی میگه و دائم درحال ایراد گرفتنه.امشبم گفت  موهاتو دم اسبی ببند چیه همش پایین میبندی یکم لوندی بلد باش منم خندیدم گفتم اینجوری سرم درد میگیره لوندی هم ندارم دیگه اینجوریه .بعد بهش برخورد که یعنی برات مهم نیست من دوسدارم چجوری باشی منم گفتم نه من هرکاری میگی میکنم ولی نمی بینی .یهو جلو پسرم داد زد که من حواسم به همه چیز تو هست تو موش کوری فکر میکنی منم مثل تو ام .منم جوابشو ندادم جلوی بچه که تموم کنه

بعد از چند دقیقه رفت بستنی بیاره تو آشپزخونه به پسرم گفت تو با مامانت باهم بخورین بعد پسرم اومد گفتم چقد زیاده نمیتونی بخوری اونم به باباش گفت مامان میگه زیاده شوهرم گفت من گفتم با ماما ن مرده ات بخور 😢😢😢جلوی پسرم کوچیکم کرد خیلی دلم شکست دلم میخواد خودش زودتر بمیره

میشه هروقت سپیدی گلوی جگرگوشت رو بوسیدی یادی از شش ماهه ی حضرت رباب کنی❤برای آقای مهربونمون امام زمان یه صلوات بفرست🍃🍃🍃🌾

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طفلی بچه ک اینقدر پدر بی ادبی داره

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧

این خوبه که شوهرت رو ارایش و لباس و خوردنت حساسه  یعنی دوستت داره

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

خوشبحالت که شوهرت نظر میده برات 

من لباس جدید می‌پوشم شوهرم انگار نه انگار،،بگه کی خریدی ،،قشنگه یا قشنگ نیست،،انگار نه انگار،،،هیچوفت نمیگه 

فقط یه حرف رو یاد گرفته هی میگه و تکرار میکنه چقد ارایش کردی؟؟؟واسه چیت بود این همه آرایش کنی

موهام رو یه رنگ دیگه هم کنم نمیفهمه،،بعد یه ماه اگه بفهمه اصلا نمیگه خوبه،خوب نیست،،،

هیچچچچی صدرحمت به گوسفند 

عزیزم نیمه پر لیوانو ببین شوهرت دوست داره ک دلش میخواد اونجوری باشی ک میخواد اگ اصلابراش مهم نبودی هرکاری میکردی ب چشمش نمیومدی خوب بود؟خیلی ها حسرت وضع الآن تورو دارن ب خودت برس شیک کن آرایش کن لوندی کن دل مرده نباش

برای حل مشکلاتم یه صلوات و یه دعای خیرمهمونم کن عزیزممممممممممم🌹