2789
عنوان

پایخت

| مشاهده متن کامل بحث + 2133 بازدید | 110 پست
بدآموزیش زیاد شده...حرمت کوچیک وبزرگ ندارن ..درسته طنزه ولی خندوندن به هرقیمتی خوب نیست..‌‌ قبلا صا ...

نميدونم چه حسي داره تو فيلم ها و سريال هاي ايراني سيگار كشيدن رو نشون بدن؟!

درصورتي كه جز صحنه هاي بد حساب ميشه

ولي خب!! تو فيلم سينمايي ها كه جز جدايي ناپذير هست

تو صدا و سيما هم داره عادي سازي ميشه  

من اصلا فیلمای طنز ایران رو زیاد دوست ندارم مگه بازیگرش علی صادقی باشه ولی بهترین فیلم ک تاحالا دوسش داشتم پایتخته ..دم تمام دست اندرکاراش ..بازیگراش درد نکنه واقعن هنرمندن خصوصا نقی و سریای قبل اقای علیرضا خمسه..واقعا خسته نباشن ..این کار یک طنز هست و اگه قراره توش حرفای تیکه دارو ب قول بعضی دوستان بی ادبی نباشه ک طنز نمیشه باید ببینیم با چه دیدی نگا میکنیم میتونیم وقتی بازیگری کار زشت یا حرف زشتی میزنه ب بچه هامون گوشزد کنیم ک کجای کار اشتباه بوده و تگرار نشه .کلا عالیه دم همشون گرم.. خصوصا هما خانم ک میتونه ارام بخش نقی باشه 😂

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نميدونم چه حسي داره تو فيلم ها و سريال هاي ايراني سيگار كشيدن رو نشون بدن؟! درصورتي كه جز صحنه هاي ...

آره همین طوره...نمیدونم چرا میخوان قبح بعضی کارا رو ازبین ببرن..‌‌.

زیبایی چشم توآهوی فراوان دارد
وای خیلی عالیه فیلم عشقه من عاشقشم 

منم😍😍

♪شاید تلنــــگری برای تو : در عمقِ چهار دیواریه‍ دنیا ، گر فقیر هستی عیب نداره...گر پیر هستی مهم‌نیستـ ...مهمـ نیستـ چندسالته‍ و چقد میفهمی...مهم نیست مدرکـ تحصیلیت چیه‍ و‌کجای کاری...ثروتمندی یاهرچه‍ که‍ هستی ...خلاصه هرچه‍ هستی «انسان واقــعی» باش ، زیرا اگه این چنین بودی به خودتـ افتخار کن ...~ به‍ راستی شنیده ای *باخدا باش و پادشاهی کن*؟ آره درست شنیدی ...این دنیایی که خالقمون خداس و بنده ی خداییم توقع ز هر دستی مکن و بر وفق افکار جامعه‍ ی درنده مباش جز به رضایت الله ، که‍ اگه‍ اینگونه‍ بودی ،بدان حقیر ترین فرد کره ی خاکی هستی ...√                  •••چند خطی دلنوشته‍                                                                            •••• برخلافـ رویا بافی های کودکانه‍ ام ، دنیا آنچنان زیبا بنظر نمیرسد***                 در تکاپوی عالمیان دوییدم تا سرنخِ رویای طفولیت را جویاشومـ اما...!                          •••با سیلیِ سنگین روزگار مواجه‍ شدمـ....! آری دنیا دگر جای خویش نیستـ...دنیا آن رویاهای رنگارنگ خردسالیم نبود...•••••••••زین پس قشنگـ ترین و شیرین ترینـ رویایمـ جز در سه‍ حروفـ خلاصه‍ میشود:                                                                         ♪مــــرگ•••❤