2777
2789
عنوان

بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 35 پست
باهتشون قطع ارتباط  کردم عزیزم. من همه چیز رو میبخشم بجزء خیانت.. ولی هنوز هم به همه محبت میکنم ...

هر چی زیادیش دل میزنه زیادیم محبت نکن ب جا محبت کن 

من عاشق کمک کردنم حالا از هر نوع کمکی باشه هر چی از دستم بر بیاد در توانم باشه بخاطر همین از بچه گی عاشق بیمارستان و پزشک شدن شدم خیلی دوست داشتم آرزوم برآورده بشه ک شد ومن الان در کار درمانم و دکتر شدم 🥳🥳🥳
بله ، نوشته مادر هستن

درسته اما دیگ سرکوفت زدن و سرزنشم کار خوبی نیست 

من عاشق کمک کردنم حالا از هر نوع کمکی باشه هر چی از دستم بر بیاد در توانم باشه بخاطر همین از بچه گی عاشق بیمارستان و پزشک شدن شدم خیلی دوست داشتم آرزوم برآورده بشه ک شد ومن الان در کار درمانم و دکتر شدم 🥳🥳🥳

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

هر چی زیادیش دل میزنه زیادیم محبت نکن ب جا محبت کن 

حتما گلم. البته هنوز دارم تمرین میکنم😃 دست خودم نیست انگار که یه نیرویی منو میکشونه سمت کمک کردن و محبت کردن 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
حالا اگه یه مرد اینکارو بکنه به همین ملایمت باش رفتار میشه ! 

ن اصلا کی گفته باهاش ملایم رفتار میشه مرد و زن فرقی نداره خیانت واس هردو اسمش خیانته 

خیانت دیدم کسی رومیخواستم نشد مادرش نزاشت

🥺🥺🥺🥺چ بد چرا مادرش نزاشت خب 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز