2777
2789
عنوان

بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 35 پست
نخیر هیچ وقت ، حتی وسیله ای گوشی ، دفتر خاطرات یا خرید جدید و ... از کسی توی اتاقم گذاشته بشه ، نگاه ...

تبریککک😎😎😎👍👍👍

من عاشق کمک کردنم حالا از هر نوع کمکی باشه هر چی از دستم بر بیاد در توانم باشه بخاطر همین از بچه گی عاشق بیمارستان و پزشک شدن شدم خیلی دوست داشتم آرزوم برآورده بشه ک شد ومن الان در کار درمانم و دکتر شدم 🥳🥳🥳
نمیدونم منک واگذارش کردم بخدا همین

والااااا 👍😎

من عاشق کمک کردنم حالا از هر نوع کمکی باشه هر چی از دستم بر بیاد در توانم باشه بخاطر همین از بچه گی عاشق بیمارستان و پزشک شدن شدم خیلی دوست داشتم آرزوم برآورده بشه ک شد ومن الان در کار درمانم و دکتر شدم 🥳🥳🥳

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچکی😂😂

متوهم نشدی آیا 😂😂😂😂

بله همین چن روز پیش پیج فیک ساختم با به آقا چت کردم  عذاب وجدان که ترسیدم بفهمن تموم کردم تو ت ...

خب حس تو مستقیم بهش بگو دروغم نگو 

استغفرالله . حالا شوهرت همین کارو بکنه چیکار میکنی !😒

دیگ کاریه ک شده مهم پشیمونی 🙄🙄🙄🙄

نه اما تا دلت بخواد به من خیانت شده.اون هم از کسانی که تا تونستم بهشون محبت کردم

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
استغفرالله . حالا شوهرت همین کارو بکنه چیکار میکنی !😒

شاید باورت نشه ولی واقعا برام مهم نیست اینکارو بکنه یانه حتی به کسی نگاه میکنه یا خودارضایی هم بکنه که نمیکنه اصلا برام منم نیست هیچی خنثی هستم 

نه اما تا دلت بخواد به من خیانت شده.اون هم از کسانی که تا تونستم بهشون محبت کردم

خدا ی جایی ی اتفاقی رو واست حل میکن ک تا عمر داری فک کنم ندونی چی شده چرا اینطور شده پس تو محبت کن فقط نا امید نشو 

دیگ کاریه ک شده مهم پشیمونی 🙄🙄🙄🙄

خب شوهرشم عین خودش همچین کاری میکنه بعد پشیمون میشه . توی زندگی مشترک از نون شوهر میخوره بعد خیانت هم میکنه ! همه خیانتا جنسی نیس حتی پیج فیک هم با کسی حرف بزنی یا اصلا چرا راه دور بریم توی ذهنت به کسی جز همسر فکر کنی و تصورات عاشقانه کنی خیانت محسوب میشه . 

نکنید اینکارو . 

هیچ بخشش و توجیهی نداره 

😊

خب شوهرشم عین خودش همچین کاری میکنه بعد پشیمون میشه . توی زندگی مشترک از نون شوهر میخوره بعد خیانت ت ...

حالا مگ متاهله ؟؟؟. 

خدا ی جایی ی اتفاقی رو واست حل میکن ک تا عمر داری فک کنم ندونی چی شده چرا اینطور شده پس تو محبت کن ف ...

باهتشون قطع ارتباط  کردم عزیزم. من همه چیز رو میبخشم بجزء خیانت.. ولی هنوز هم به همه محبت میکنم. زیادیدهم محبت میکنم 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
خب شوهرشم عین خودش همچین کاری میکنه بعد پشیمون میشه . توی زندگی مشترک از نون شوهر میخوره بعد خیانت ه ...

اره خب اگ متاهل کسی باشه خیانت توجیه پذیر نیست واقعا ولی آدما ممکن الخطا ن 

2790
2778
2791
2779
2792